Lenovo MiiX 59-412890

75 %

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8.1
Typ procesoru
Intel Core i3
Rozlišení zadního fotoaparátu
2 Mpx
Hmotnost
800 g

Recenze

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • + displej
    • + výdrž
    • + doba nabíjení (cca 2hod.)
    • + design
    • + windows 8.1
    • + výkon (intel i3, 4GB RAM)
    • + SSD 128 GB
    • - trochu vyšší hmotnost
    • - touchpad a rozmístění kláves na přídavné klávesnici

    SAMOTNÝ TABLET:
    Špičkový tablet s Windows 8.1. Zařízení dokáže suplovat notebook. Ideální na prohlížení webu, sledování filmů, ale i občasné hraní her. Tablet, díky přítomnosti i3 procesoru a 4GB RAM, plynule rozchodí starší hry na max. detaily (zkoušel jsem zatím Half-Life 2 v nativním rozlišení). Také jsem byl skeptický k Windows 8.1, ale po dvou týdnech užívání mohu říci, že jsem se mýlil. Chod je naprosto svižný, tablet se jedinkrát neseknul, nerestartoval a chybové hlášky jsem se také nedočkal. Osobně tak můžu říci, že Windows 8.1 na tablety rozhodně patří. :-)
    Musím zmínit také displej, který je Full HD. Má výborné pozorovací úhly a jemnost, čitelnost na Slunci jsem nezkoušel.
    Výdrž tabletu je také solidní (vzhledem k hardwaru). Při běžném používání, prohlížení webu, jas obrazovky na polovinu, sledování filmů mi tablet vydrží okolo 6-8 hodin. Při hraní her se pochopitelně výdrž rapidně snižuje. Ještě lepší je, ale doba nabíjení, která se pohybuje maximálně okolo 2 hodin, z úplného vybití.
    Dílenské zpracování tabletu je sice plastové, ale dobře provedené, plasty lícují, nevržou a neprohýbají se. Tabletu by rozhodně slušelo hliníkové provedení, ale to už by člověk nosil menší cihlu.
    Tablet sice disponuje fotoaparátem, ale jeho snímky nestojí za řeč. Tablety prostě nejsou na focení.
    Tablet sám o sobě disponuje USB 3.0 portem, ale ten slouží primárně k napájení, pokud chcete skrze něho synchonizovat data, určitě musíte použít USB hub. Zařízení také disponuje čtečkou na paměťové karty, ale jejich maximální velikost může být pouze 32GB!!!
    KLÁVESNICE:
    Klávesnice je zde pouhým doplňkem na psaní poznámek. Uvnitř nenajdete další baterii ani harddisk. Zpracování a vzhled je OK, ale vadí mi že touchpad neumí scrolovat. Také jsem si zatím nezvyknul na postavení kláves na klávesnici. Chybí zde funkční klávesy ty jsou spojeny s řadou kláves níže a backspace je zase o řadu výše a není přímo nad klávesou enter.
    Klávesnice také disponuje dvěma USB porty
    Mechanismus spojení klávesnice a tabletu není moc ideální, nelze díky tomu regulovat úhel obrazovky a při špatném pohybu se tablet může překlopit nebo vypadnout.

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Nedoporučuje produkt

    40 %
    • zajímavé řešení
    • celkem velký displej
    • Nepoužitelná klávesnice pokud někdo píše všemi deseti.
    • displej není moc jasný ani na max výkon
    • jen jeden úhel displeje není praktický na použití na klíně

    Jako tablet jsem to vlastně moc nevyzkoušel, na můj vkus v porovnání s Galaxy Tab2 je to moc těžké, ale použít se to dá. Verze notebook je ale dost hrozná.
    Displej drží jen v jedné poloze, díky tomu se to dá použít na stole, ale ne v křesle na klíně, nebo s omezeními. navíc díky rozložení těžiště má diplej v takovém případě tendenci padat.
    tlačítka na touchpadu jsou dost hlučká a opravdu nahlas cvakají.
    hlavní průšvih je ale klávesnice. je malá. je to zjevně klávesnice z nějakého 10" modelu aby ušetřili, po stranách je dost místa. navíc jsou tam přidány klávesy ESC a DeL do horní řady, díky tomu udělali horní písmenka menší. kdo píše všemi deseti a používá diakritiku, tak to nemůže použít, na "ě" se malíčkem nedá dosáhnout tak, abyste mohl zároveň psát.

    Dobré je, že to není moc hlučné, větráky nejsou téměř slyšet ani v noci.
    na sledování filmu, když se diplej otočí dozadu, tak to funguje, ale opět v porovnání s Galaxy Tab je displej extra tmavý i ve svém nejjasnějším nastavení.

    pokud tedy píšete všemi deseti, nebo pokud na tom chcete sledovat filmy, tak si zvolte něco jiného

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8.1
Typ procesoru
Intel Core i3
Rozlišení zadního fotoaparátu
2 Mpx
Hmotnost
800 g

Popis produktu

Lenovo IdeaTab Miix 2

Tablet IdeaTab Miix 2 od společnosti Lenovo je další tablet vybavený novým o peračním systémem Windows 8.1, který přináší pokročilou podporu dotykového ovládání a v balení naleznete i dokovací stanici s dalšími přídavnými porty a integrovanou klávesnicí. Řada těchto tabletů představuje výkonné stroje pro hraní her nebo rychlého procházení internetu. Tablet disponuje velkou úhlopříčkou LCD displeje a díky tenkému tělu s tloušťkou pouze 11mm (18.5mm s dokovací stanicí) se velmi snadno přenáší. Dlouhou výdrž i na cestách zajistí vestavěná dobíjecí Li-pol baterie s vysokou kapacitou. Díky dvoujádrovému procesoru pracujícím na vysoké taktovací frekvenci je tablet velmi rychlý a WiFi připojením se budete moci připojit k internetu na nejrůznějších místech.

Vynikající přednosti

Tablet Lenovo IdeaTab Miix 2 se vyznačuje především dostatečnou 128GB interní SSD pamětí nebo kvalitním širokoúhlým IPS displejem s moderním LED podsvícením, širokými pozorovacími úhly a vynikajícím obrazem, který je možné ovládat více doteky najednou. Získáte bezvadný přehled při hraní her, sledování filmů, prohlížení fotoalb, prezentací a brouzdání po internetu. Přístroj je poháněn výkonným dvoujádrovým procesorem Intel Core i3-4012Y, který pracuje na frekvenci 1.5GHz a je doplněn o 3MB Cache paměti. Samozřejmostí je také vestavěný GPS modul, díky kterému můžete během chvíle proměnit Váš tablet v kvalitní navigaci.

Snadná práce

Tablet je pro práci vybaven kvalitním multidotykovém displejem s vysokým rozlišením a širokými pozorovacími úhly. Již od výrobce je přeinstalovaný nový operační systém Windows 8.1, který podporuje dotykové ovládání, ale zároveň umožňuje spustit i klasické kancelářské programy jako Váš osobní počítač. Příkladem může být možnost pracovat v kancelářském balíčku Office, který není standardně v přístroji obsažen. Spouštět lze samozřejmě i jiné programy určené pro operační systém Windows 8.1 a tím posunout hranice používání mobilních zařízení.

Kvalitní IPS displej, webkamera a dokonalý zvuk

Excelentní obraz nabízí moderní displej s IPS technologií. Tento 11.6" displej s vícedotykovým ovládáním poskytuje FullHD rozlišení 1920 x 1080 bodů a vynikající pozorovací úhly. V tabletu se nacházejí dvě integrované kamery. Přední kamera má rozlišení až 2MP a poskytuje velmi ostrý obraz při nejrůznějších video konferencích. Zvuk při komunikaci snímá integrovaný mikrofon. Na zadní straně se nachází 5MP kamera, kterou je možné pořizovat velmi kvalitní fotografie nebo nahrávat videa. O skvělý zvuk se starají integrované stereo reproduktory se subwooferem integrovaným na dodávané na dokovací stanici.

Velké možnosti připojení

Připojení k internetu můžete provést pomocí bezdrátového rozhraní WiFi standardu 802.11b/g/n. Díky tomu se budete moci připojit v kavárnách, kancelářích nebo domácnostech, kde mají volnou bezdrátovou síť nebo Vám umožní využívat připojení k internetu. Nejrůznější periferie lze připojit do USB konektorů integrovaných na dokovací stanici nebo bezdrátově pomocí bluetooth rozhraní verze 4.0.

Windows 8.1

Přístroj pohání nový operační systém z dílen společnosti Windows. Konkrétně se jedná o Windows 8.1, který oproti předchozím verzím přináší velké množství rozšíření a líbivou tabletovou grafiku s interaktivními dlaždicemi, kde budete stále v obraze co se děje na sociálních sítích, nebo budete informováni o příhodu emailu. S novinkami, jako je úvodní obrazovka, ovládací tlačítka, účet Microsoft nebo služba Windows Store bude práce pohodlnější než kdykoli dříve. Systém je již v základu vybaven řadou aplikací, ale se službou Windows Store můžete získat mnoho dalších. Vaše kontakty, soubory, aplikace, nastavení i weby můžete mít vždy po ruce s účtem Microsoft. K dispozici máte i nový webový prohlížeč Internet Explorer 11, který je rychlejší, bezpečnější a intuitivnější.

Klíčové vlastnosti

V atraktivním šasi je uložen výkonný dvoujádrový procesor Intel Core i3-4012Y s frekvencí 1.5 GHz, který je podpořen operační pamětí DDR3 o velikosti 4096MB. O zobrazení se stará širokoúhlý, multidotykový IPS displej s úhlopříčkou 11,6" a s rozlišením 1920 x 1080 bodů. Displej je možné ovládat více prsty najednou, čímž se zvýší značně ovladatelnost tabletu. Data můžete ukládat na 128GB interní paměti, nebo pokud by kapacita nedostačovala, můžete ji rozšířit pomocí micro SD paměťových karet. Pro fotografování a pořizování videozáznamu je v přední části zabudovaná webkamera s rozlišením snímače 2Mpx a v zadní se nachází 5MP kamera. Samozřejmostí je bezdrátové připojení WiFi b/g/n. Nejrůznější periferie připojíte pomocí bezdrátového Bluetooth rozhraní verze 4.0. Nechybí ani rozhraní 1x USB 3.0 + 2x USB 2.0 nebo vestavěný GPS modul, díky kterému můžete během chvíle proměnit Váš tablet v kvalitní navigaci.

Přístroj má rozměry 300 x 190 x 11 mm (18,5mm s dokovací stanicí) při hmotnosti cca 800 gramů + 550 gramů dokovací stanice a je vybaven vestavěnou Li-pol baterií (36Wh) se kterou vydrží pracovat až 8 hodin bez přítomnosti elektrické zásuvky.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
1zákazník nedoporučuje produkt
75 %
průměr z 4 hodnocení
5
2 ×
4
1 ×
3
0 ×
2
1 ×
1
0 ×
  • Kancelářská práce pro tablet s procesorem i3 není žádný problém a zvládne toho mnohem více. Pro psaní na cestách nabízí ...

    Zobrazit celou recenzi na www.zive.cz

  • .

    Zobrazit celou recenzi na notebook.cz

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • + displej
    • + výdrž
    • + doba nabíjení (cca 2hod.)
    • + design
    • + windows 8.1
    • + výkon (intel i3, 4GB RAM)
    • + SSD 128 GB
    • - trochu vyšší hmotnost
    • - touchpad a rozmístění kláves na přídavné klávesnici

    SAMOTNÝ TABLET:
    Špičkový tablet s Windows 8.1. Zařízení dokáže suplovat notebook. Ideální na prohlížení webu, sledování filmů, ale i občasné hraní her. Tablet, díky přítomnosti i3 procesoru a 4GB RAM, plynule rozchodí starší hry na max. detaily (zkoušel jsem zatím Half-Life 2 v nativním rozlišení). Také jsem byl skeptický k Windows 8.1, ale po dvou týdnech užívání mohu říci, že jsem se mýlil. Chod je naprosto svižný, tablet se jedinkrát neseknul, nerestartoval a chybové hlášky jsem se také nedočkal. Osobně tak můžu říci, že Windows 8.1 na tablety rozhodně patří. :-)
    Musím zmínit také displej, který je Full HD. Má výborné pozorovací úhly a jemnost, čitelnost na Slunci jsem nezkoušel.
    Výdrž tabletu je také solidní (vzhledem k hardwaru). Při běžném používání, prohlížení webu, jas obrazovky na polovinu, sledování filmů mi tablet vydrží okolo 6-8 hodin. Při hraní her se pochopitelně výdrž rapidně snižuje. Ještě lepší je, ale doba nabíjení, která se pohybuje maximálně okolo 2 hodin, z úplného vybití.
    Dílenské zpracování tabletu je sice plastové, ale dobře provedené, plasty lícují, nevržou a neprohýbají se. Tabletu by rozhodně slušelo hliníkové provedení, ale to už by člověk nosil menší cihlu.
    Tablet sice disponuje fotoaparátem, ale jeho snímky nestojí za řeč. Tablety prostě nejsou na focení.
    Tablet sám o sobě disponuje USB 3.0 portem, ale ten slouží primárně k napájení, pokud chcete skrze něho synchonizovat data, určitě musíte použít USB hub. Zařízení také disponuje čtečkou na paměťové karty, ale jejich maximální velikost může být pouze 32GB!!!
    KLÁVESNICE:
    Klávesnice je zde pouhým doplňkem na psaní poznámek. Uvnitř nenajdete další baterii ani harddisk. Zpracování a vzhled je OK, ale vadí mi že touchpad neumí scrolovat. Také jsem si zatím nezvyknul na postavení kláves na klávesnici. Chybí zde funkční klávesy ty jsou spojeny s řadou kláves níže a backspace je zase o řadu výše a není přímo nad klávesou enter.
    Klávesnice také disponuje dvěma USB porty
    Mechanismus spojení klávesnice a tabletu není moc ideální, nelze díky tomu regulovat úhel obrazovky a při špatném pohybu se tablet může překlopit nebo vypadnout.

  • , zakoupeno v Alza.cz

    Nedoporučuje produkt

    40 %
    • zajímavé řešení
    • celkem velký displej
    • Nepoužitelná klávesnice pokud někdo píše všemi deseti.
    • displej není moc jasný ani na max výkon
    • jen jeden úhel displeje není praktický na použití na klíně

    Jako tablet jsem to vlastně moc nevyzkoušel, na můj vkus v porovnání s Galaxy Tab2 je to moc těžké, ale použít se to dá. Verze notebook je ale dost hrozná.
    Displej drží jen v jedné poloze, díky tomu se to dá použít na stole, ale ne v křesle na klíně, nebo s omezeními. navíc díky rozložení těžiště má diplej v takovém případě tendenci padat.
    tlačítka na touchpadu jsou dost hlučká a opravdu nahlas cvakají.
    hlavní průšvih je ale klávesnice. je malá. je to zjevně klávesnice z nějakého 10" modelu aby ušetřili, po stranách je dost místa. navíc jsou tam přidány klávesy ESC a DeL do horní řady, díky tomu udělali horní písmenka menší. kdo píše všemi deseti a používá diakritiku, tak to nemůže použít, na "ě" se malíčkem nedá dosáhnout tak, abyste mohl zároveň psát.

    Dobré je, že to není moc hlučné, větráky nejsou téměř slyšet ani v noci.
    na sledování filmu, když se diplej otočí dozadu, tak to funguje, ale opět v porovnání s Galaxy Tab je displej extra tmavý i ve svém nejjasnějším nastavení.

    pokud tedy píšete všemi deseti, nebo pokud na tom chcete sledovat filmy, tak si zvolte něco jiného

{"Oblíbené kategorie":[["Závěsná křesla","https://zavesna-kresla.heureka.cz/"],["Školní papírové hodiny","https://papirove-hodiny.heureka.cz/"],["Špendlíky a zavírací špendlíky","https://spendliky-zaviraci-spendliky.heureka.cz/"],["Desky na dokumenty","https://desky-dokumenty.heureka.cz/"],["Termostaty","https://termostaty.heureka.cz/"],["Hrubě mleté kávy","https://mleta-kava.heureka.cz/f:36652:50757144/"],["Postroje pro kočky","https://obojky-a-postroje-pro-kocky.heureka.cz/f:14417:437114/"],["Dámské spacáky","https://spacaky.heureka.cz/f:21245:1919817/"],["Stěrky na okna s ergonomickou rukojetí","https://sterky-sklo.heureka.cz/f:31643:1/"],["Oválné bazény","https://bazeny.heureka.cz/f:9164:352936/"]],"Vybrané značky":[["Tablety Umidigi","https://tablety.heureka.cz/f:14237:54615050/"],["Tablety Apple","https://tablety.heureka.cz/f:14237:414942/"],["Tablety Onyx","https://tablety.heureka.cz/f:14237:43970857/"],["Tablety Modecom","https://tablety.heureka.cz/f:14237:532105/"],["Tablety Denver","https://tablety.heureka.cz/f:14237:31877452/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat erotické punčochy?","https://damske-eroticke-puncochy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-eroticke-puncochy/"],["Jak vybrat kancelářské aplikace?","https://kancelarske-aplikace.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-kancelarske-aplikace/"],["Jak vybrat vysokotlaký čistič? ","https://vysokotlake-cistice.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vysokotlaky-cistic-/"]],"Vybrané produkty":[["Dunlop FORT 3ks","https://mice-padel.heureka.cz/dunlop-fort-3ks/"],["My Friend Podložka 60 x 90 cm 10 ks","https://ostatni-pomucky-psy.heureka.cz/my-friend-podlozka-60-x-90-cm-10-ks/"],["Chránič lanoví Beast Hunter Accelerator Blade Guillotine","https://nahradni-dily-pro-kuse.heureka.cz/chranic-lanovi-beast-hunter-accelerator-blade-guillotine/"],["ProBio Bioharmonie Rýže basmati bílá Bio 3 kg","https://ryze.heureka.cz/probio-bioharmonie-ryze-basmati-bila-bio-3-kg/"],["O'Neal Element Impact černo-žlutý","https://dresy-na-moto.heureka.cz/o-neal-element-impact-cerno-zluty/"],["Spartan Air Matte","https://zinenky.heureka.cz/spartan-air-matte/"],["2,72x11m ARCTIC WHITE FOMEI,bílá papírová role, fotografické pozadí, FOMEI","https://foto-pozadi.heureka.cz/2_72x11m-arctic-white-fomei-bila-papirova-role-fotograficke-pozadi-fomei/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}