Lenovo MIIX 59-413229

80 %

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
Windows 8.1
Typ procesoru
Intel Atom
Hmotnost
580 g
WiFi
ano
LTE
ne
Bluetooth
ano
HDMI
ano
USB micro
ano
GPS
ne
Slot pro paměťovou kartu
ano
3G
ne
Gyroskopický senzor
ano
Velikost RAM paměti
2 GB
Typ paměti
DDR3
Úhlopříčka displeje
10.1 palce
Rozlišení displeje
1920 x 1080
Typ displeje
IPS
Výdrž baterie
8 hodin

Recenze

    Parametry produktu

    Operační systém
    Windows 8.1
    Typ procesoru
    Intel Atom
    Hmotnost
    580 g
    WiFi
    ano
    LTE
    ne
    Bluetooth
    ano
    HDMI
    ano
    USB micro
    ano
    GPS
    ne
    Slot pro paměťovou kartu
    ano
    3G
    ne
    Gyroskopický senzor
    ano
    Velikost RAM paměti
    2 GB
    Typ paměti
    DDR3
    Úhlopříčka displeje
    10.1 palce
    Rozlišení displeje
    1920 x 1080
    Typ displeje
    IPS
    Výdrž baterie
    8 hodin

    Popis produktu

    Lenovo IdeaTab Miix 2

    Tablet IdeaTab Miix 2 od společnosti Lenovo je další tablet vybavený novým operačním systémem Windows 8.1, který přináší pokročilou podporu dotykového ovládání. Řada těchto tabletů představuje výkonné stroje pro hraní her nebo rychlého procházení internetu. Tablet disponuje malými rozměry a díky tenkému tělu s tloušťkou pouze 9.15mm se velmi snadno přenáší. Dlouhou výdrž i na cestách zajistí vestavěná dobíjecí Li-pol baterie s vysokou kapacitou.

    Vynikající přednosti

    Tablet Lenovo IdeaTab Miix se vyznačuje především dostatečnou 64GB interní eMMC pamětí nebo kvalitním širokoúhlým IPS displejem s moderním LED podsvícením, širokými pozorovacími úhly a vynikajícím obrazem, který je možné ovládat více doteky najednou. Získáte bezvadný přehled při hraní her, sledování filmů, prohlížení fotoalb, prezentací a brouzdání po internetu. Přístroj je poháněn výkonným čtyřjádrovým procesorem Intel Atom Z3740, který pracuje na frekvenci 1.33GHz (až 1.86GHz v režimu turbo) a je doplněn o 2MB L2 Cache paměti.

    Snadná práce

    Tablet je pro práci vybaven kvalitním multidotykovém displejem s vysokým rozlišením a širokými pozorovacími úhly. Již od výrobce je přeinstalovaný nový operační systém Windows 8.1, který podporuje dotykové ovládání, ale zároveň umožňuje spustit i klasické kancelářské programy jako Váš osobní počítač. Spouštět lze samozřejmě i jiné programy určené pro operační systém Windows 8.1 a tím posunout hranice používání mobilních zařízení.

    Kvalitní IPS displej, webkamera a dokonalý zvuk

    Excelentní obraz nabízí moderní displej s IPS technologií. Tento 10.1" displej s vícedotykovým ovládáním poskytuje FullHD rozlišení 1920 x 1080 bodů a vynikající pozorovací úhly. V tabletu se nacházejí dvě integrované kamery. Přední kamera má rozlišení až 2MP a poskytuje velmi ostrý obraz při nejrůznějších video konferencích. Zvuk při komunikaci snímá integrovaný mikrofon. Na zadní straně se nachází 5MP kamera, kterou je možné pořizovat velmi kvalitní fotografie nebo nahrávat videa. O skvělý zvuk se starají integrované stereo reproduktory JBL + subwoofer na dock.

    Obsah balení:

    • Tablet
    • baterie
    • kabel napájecí

    Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

    Hodnocení produktu

    1zákazník doporučuje produkt
    1zákazník nedoporučuje produkt
    80 %
    průměr z 3 hodnocení
    5
    2 ×
    4
    0 ×
    3
    1 ×
    2
    0 ×
    1
    0 ×
    • Nedoporučuje produkt

      50 %
      • Atom Z3740
      • Full HD rozlišení displeje
      • Jas displeje
      • MS Office
      • Klávesnice MS Wedge
      • Nízká kvalita plastů
      • Dílenské zpracování
      • Nerovnoměrné podsvícení displeje
      • Výrazné otisky prstů na displeji

      Tablet jsem kupoval s vědomím, že se nejedná o kdo ví jak kvalitní zařízení, což bylo vzhledem k ceně předem jasné. Po prvních vteřinách od rozbalení jsem však byl jako v Jiříkově vidění. Plasty už na pohled působily velice levně a při bližším pohledu bylo zřetelné špatné dílenské zpracování - rohy, hrany, vykukující silikon apod.
      Další rána přišla po prvním zapnutí. Na úvodní tmavé obrazovce totiž nešlo přehlédnout nerovnoměrné podsvícení, kdy zkrátka některé LED diody svítily v rozích a po stranách mnohem více, než jiné. To bylo velmi patrné ve tmavších scénách, kde také nepříjemně ovlivňoval dojem z displeje fakt, že na skle ulpívaly otisky prstů. Když jsem držel tablet v ruce a trochu přitlačil na zadní část, začaly se na displeji objevovat vlny. A co více, na pravé straně kryt dokonce vydával lupavé zvuky. V tu chvíli už jsem věděl, že si tablet rozhodně nenechám, jelikož by každý sebemenší pád hrozil totálním rozkladem. Vrátím-li se však k displeji, rozlišení a barvy mohu mírně pochválit. Barvy jsou sice teplejší, bílá je nažloutlá, ale celkově působí dobrým dojmem. Škoda toho podsvícení a otísků.
      Práce s Windows 8 je kapitola sama o sobě. Někomu vyhovuje, jinému ne. Osobně jsem s ním spokojen. Obrovskou výhodou je v tomto případě přítomnost MS Office, bez něj to nemá smysl. Výkon je na běžnou práci, video a lehké hraní dostačující. Nové Atomy jsou senzační.
      Reproduktory jsou standardní, ačkoliv se pyšní jakousi certifikací, která však není, podle mého, relevantní a hlavně opodstatněná. Někdy mi dokonce přišlo, že nehrají dostatečně nahlas.
      Moje zkušenosti nejsou příšliš kladné, z čeho jsem byl ale příjemně překvapen byla dodávaná klávesnice MS Wedge. Je to kvalitní příslušenstí z hliníku. Upřímně mnohem kvalitnější, než tablet samotný. Pohodlně se na ni píše, je malá, ale těžší, a to díky krytu z tvrdé gumy, který se používá jako podstavec pro tablet.
      Závěrem bych snad jen zopakoval, že od tabletu v této cenové relaci nelze čekat zázraky. Lenovo ale v tomto případě šláplo se zpracováním opravdu vedle a definovalo nové dno. A přitom ukázalo, že o 2000 levnější Miix 2 8 může být kvalitním zařízením a dokonce o stejnou cenu dražší Thinkpad 8 zase nejlepším malým tabletem v segmentu. Oba menší přístroje jsem držel v ruce a musím konstatovat, že se kvalitou ve srovnání s tímto "výtvorem" jedná o úplně jiná zařízení.

    • Doporučuje produkt

      90 %
      • Windows, display, cena, výkon, rychlost
      • USB jen micro

      Jelikož jsem dostal firemní NTB, tak jsem prodal svůj NTB a pořídil tento tablet. Chtěl jsem něco s Windows a SD slotem. Jsem velmi spokojen s výkonem, Full HD displejem i provedením. Výdrž standardní (několik hodin dle použití), kvalita displeje velmi dobrá, rychlost zařízení dostačující, start proti klasickému NTB bleskový. Zklamáním je nefunčnost USB OTG (myš, flashka).
      Za tuto cenu myslím velmi solidní. Možná bych ale zvážil verzi s dockem, kde USB už je v plnohodnotné velikosti.

    {"Oblíbené kategorie":[["Stavebnice Sluban","https://stavebnice-sluban.heureka.cz/"],["Břitvy","https://britvy.heureka.cz/"],["Hračky na písek","https://hracky-na-pisek.heureka.cz/"],["Motyky","https://motyky.heureka.cz/"],["Konzervovaná a nakládaná zelenina","https://konzervovana-nakladana-zelenina.heureka.cz/"],["Dámské bundy Calvin Klein","https://damske-bundy.heureka.cz/f:28887:41886198/"],["Kompresory šroubové","https://kompresory.heureka.cz/f:31182:1/"],["Vědra","https://uklidove-kbeliky.heureka.cz/f:26628:1/"],["Mikrobrusky","https://mikronaradi.heureka.cz/f:24723:40221931/"],["Vlizelíny","https://vlizeliny-vateliny.heureka.cz/f:20282:1246241/"]],"Vybrané značky":[["Tablety Alldocube","https://tablety.heureka.cz/f:14237:55014372/"],["Tablety Archos","https://tablety.heureka.cz/f:14237:415038/"],["Tablety Partner","https://tablety.heureka.cz/f:14237:21278075/"],["Tablety Doogee","https://tablety.heureka.cz/f:14237:43876500/"],["Tablety Thomson","https://tablety.heureka.cz/f:14237:54615049/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat škrábadlo či odpočívadlo pro kočku?","https://odpocivadla-a-skrabadla.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-skrabadlo-ci-odpocivadlo-pro-kocku/"],["Jak vybrat solárni nabíječku?","https://solarni-nabijecky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-solarni-nabijecku/"],["Jak vybrat figurku a zvířátko?","https://figurky-zviratka.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-figurku-a-zviratko/"]],"Vybrané produkty":[["Screenshield XIAOMI Mi Band 6 folie na displej XIA-MIB6-D","https://ochranna-skla-folie-chytre-naramky.heureka.cz/screenshield-xiaomi-mi-band-6-folie-na-displej-xia-mib6-d/"],["GÜDE V 421","https://nabijecky-a-startovaci-boxy.heureka.cz/gude-v-421/"],["Cyklo Star Original Performance & servis 2000 ml","https://oleje-vazeliny-cistice.heureka.cz/cyklo-star-original-performance-servis-2000-ml/"],["CONNECT IT CFH-4200-BK","https://podlozky-nohy-kancelar.heureka.cz/connect-it-cfh-4200-bk/"],["Barvy A Laky Hostivař Baltech","https://kalafuny.heureka.cz/barvy-a-laky-hostivar-baltech/"],["Rummos Elite Oscar černá","https://panske-tanecni-boty.heureka.cz/rummos-elite-oscar-cerna/"],["Collonil Carbon Complete set s houbičkou 125 ml","https://udrzba-a-cisteni-obuvi.heureka.cz/collonil-carbon-complete-set-s-houbickou-125-ml/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}