Poradna Apple iPad Mini 16GB WiFi MD528HC/A

Autor: | Vloženo: 18.05.2013 000 20:24 | Témata: Poradna Apple iPad Mini 16GB WiFi MD528HC/A

Prosím o zodpovězení otazek k používáni iPadu mini

Dobrý den mám na Vás pár otázek:
1) Je tento typ tabletu kvalitní?
2) Co znamená, že je bez 3G ?
3) Jsou aplikace na AppStore zdarma?
4) Je hudba na iTunes zdarma?
5) Jak kvalitní je volání přes tento iPad ?
6) Volá se přes Skype?
7) Je Skype zdarma ... třeba na AppStore?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    18. května 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    1) Co se týče kvality zpracování HW, tak na lepší úrovni už být nemůže, nikde nic nevrže, nevyčuhuje. Žádná část není poruchová ani se nemůže zničit běžným používáním.
    2) bez 3G znamená že nemá slot na simkartu. Tudíž nemáte žádný způsob jak chytat internet jinak než přes wifi. Také to znamená že nemá GPS přijímač, tudíž svou polohu určuje pouze z poloh wifi na které je připojený.
    3) Na AppStore je velké množství aplikací zdarma, vyvojáři také neustále dávají své aplikace v akcích zdarma. Znám plno lidí kteří stahují pouze aplikace zdarma a jsou spokojeni. Aplikace jsou také často ve dvou verzích, jedna placená za pár dolarů a druhá, určitým způsobem omezená, zadarmo.
    4) S tímto nemám zkušenosti, protože mp3 stahuju na PC a do ipadu je pak přes iTunes přehrávám. Buď je možnost nechat iTunes natáhnout nějakou hudbu do aplikace Hudba, ale nad tím pak nemáte takovou kontrolu, jako když ji nahrajete do nějaké třetí aplikace klasickým drag n drop přes itunes a pak ji v ipadu pouštíte přes tuto aplikaci. Takových jsou desítky a i zdarma s různými možnostmi.
    5) 6) 7) Aplikace skype je na AppStore k dispozici zdarma, stejně jako plno dalších komunikačních nástrojů, dalším přes který se dá volat je viber, ale zde je pouze verze pro iPhone. Funguje ale není přizpůsobena obrazovce iPadu.
    Pak je zde také předinstalovaná aplikace FaceTime, která je na všech zařizeních s iOS či OSX
    Ke kvalitě volání: zde není co ipadu vytknout, má kvalitní mikrofon, výstup repráků je skvělý, je zde i slot na jack a přední kamerka má dostatečnou kvalitu na videohovory.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Honza

      18. května 2013 - Honza

      Děkuju moc za vyčerpávající odpovědi ! ;)
      Vlastníte iPad mini ...? Doporučil byste mi ho ? Je mi 15 let a posledním rokem chodím na ZŠ


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.