Poradna Apple iPad Mini 16GB WiFi MD528HC/A

Autor: | Vloženo: 18.05.2013 000 22:36 | Témata: Poradna Apple iPad Mini 16GB WiFi MD528HC/A

Doporučení ?!?!

Vlastníš iPad mini ?
Doporučil by jsi mi ho? (Je mi 15)

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    18. května 2013

    To se těžko říká :)
    Ale pokud chceš tablet všeobecně a máš pro něho i uplatnění, pak bych doporučil ipad mini 16GB. Wifi si vždycky najdeš a ta paměť by ti měla stačit. Pokud ale peníze nejsou problém pak nemusíš slevovat z nároků :)
    Těžko říct jak na střední, ale já na VŠ si to bez něj neumím představit. Zahraju si hru, stáhnu si do něj skripta, podívám se na net a to třeba celý den, protože baterka vydrží hodně.
    Takže pokud chceš tablet pak ti doporučuju tento. Ale jestli máš mít tablet všeobecně si musíš rozhodnout sám ;)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Honua

      22. května 2013 - Honua

      jak lze to ipadu stáhnout třeba film, knihu, hudbu....lze to udělat připojením k PC? jaké formáty e-knih lze přehrát aniž bych musel stahovat nějakou aplikaci z appstore. Stačí web prohlížeč pro běžného uživatele?


    • Anonymní uživatel

      23. května 2013 - Anonymní uživatel

      Některé malé soubory jdou například stáhnout z uložných serverů, například uloz.to
      Soubor se vám otevře přímo v prohlížeči a pak je v pravo nahoře možnost otevřít ho, nabídne se vám v jiné aplikaci.. Doporučuji apliakci Documents, přes kterou takto otevřete většinu základních souborů- to je tedy ke stahování z prohlížeče na ipadu.
      Takto doporučuju stahovat třeba knihy, a pak si je nechte otevřít v iBooks, tím pádem se do této aplikace i uloží.
      Jinak plno souborů ( hudba, filmy, dokumenty) se dá dostat do ipadu z pc přes itunes. V záložce apliakce sjedete dolů a je tam seznam aplikací do kterých se dají přidat soubory a následně je do nich klasickým způsobem vložíte. Samozřejmě nejdřív tuto aplikaci musíte mít stáhnutou.
      Takže doporučuju najít si aplikaci na filmy, na hudbu, tu aplikaci documents na všechny dokumenty a na pdf a e-book je v ipadu aplikace iBooks.


    • Honza

      23. května 2013 - Honza

      shtefka .. Ahoj podle toho, co tady píšeš a popisuješ usuzuji že iPad mine nebo 2 vlastníš ... Kolik si už vrazil peněz do aplikací, které sis stáhnul do iPadu ? Teda jestli to není tajné .. ;) Díky předem za odpověď


    • Anonymní uživatel

      23. května 2013 - Anonymní uživatel

      Měl jsem iPad 2, ten má teď otec a já mám iPad Mini.
      Co se týče aplikací, bez kterých si iPad neumím představit tak je to asi 200kč max.
      Jinak když se mi nějaká aplikace zalibila tak jsem si ji koupil, odhadem za ty dva roky je to v řádu stovek kč. Přesná částka by se dala zjistit, ale nechce se mi :D
      Jinak ipad můžete používat i s aplikacemi jen zdarma. Znám plno takových lidí a nestěžují si. Ty základní aplikace ( skype, youtube, různé podobné věci) jsou zdarma bez omezení. Dále je plno aplikací ve dvou verzích, jedna zdarma omezená nějakým způsobem a druhá placená plnohodnotná. Ale na appstore probíhá plno slevových akcí a ty aplikace jsou dávány i zdarma ;)


    • Honua

      23. května 2013 - Honua

      dík za reakci, ale ještě bych potřeboval něco vysvětlit. chci si koupit nějaký tablet, protože mě nebaví každý den zapínat ntb a iPad mini se mi moc líbí. jenomže všude čtu, že je problém s aplikacemi pro IOS. Co vlastně Ipad má již v základu naistalováno? Co na tom chci dělat - prohlížet web, připojit se do mailu, použít nějakou čtečku knih (jaké formáty tu lze přečíst?), na dovolené si přehrát film nebo pustit hudbu. Z her mne zajímají jen nějaké hry typu sudoku, solitare, prostě jendodušší hry. Musím tedy doinstalovávat něco z netu, nebo mi stačí připojit iPad k PC a stáhnout si tam nějaký film, hudbu a knihy? Dík za odpovědi.


    • Anonymní uživatel

      23. května 2013 - Anonymní uživatel

      Naopak. Pokud chcete tablet tak jedině iOS pro ně má optimalizované aplikace..
      Předinstalované jsou základní jako prohlížeč kalendář poznámky atd. Jde to zjistit na netu, případně se na něj podívat někde v obchodě. Na net či mail je ipad ideální, na čtení knih taky. Ve formátech se nevyznám ale vzhledem k tomu že sem nenarazil na problém tak to zvládne víc ;)
      Jinak film nebo hudba není problém, z her si také vyberete, to vše jen aplikace zadarmo které se stahují přes apliakci appstore která je mezi předinstalovanými.
      Předinstalovaná aplikace video přehraje videa jen ve formátu mp4, takže nic pohodlného, ale jsou aplikace zdarma které přehrají vše ;)
      Já jsem toho názoru že pokud tablet tak ipad, jakýkoliv. Tam se totiž nespletete. Vše co by tablet měl dělat dělá ipad a ještě se to přitom dělá dobře a nic se nekazí. U androidu bych se toho bál :( už sem nějaký v ruce měl a potom co člověk používá ipad tak je těžké ocenit android..


    • Croxx

      29. července 2013 - Croxx

      ahoj
      v PC mám filmy ve formátu Mp4
      jak je dostat do Ipad mini abych si na dovče mohl film přehrát a netahat sebou noťas?
      dík za radu
      P,S.
      jo a nevím ani jak dostat z PC fotky do ipadu


  • Koko

    Koko

    27. května 2013

    Je mi 12..a mám ho taky..nedám na něj dopustit..;)).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Honza

      27. května 2013 - Honza

      Používáš ho ve škole ?


    • Koko

      30. května 2013 - Koko

      někdy...:))


    • Honza

      30. května 2013 - Honza

      a na co třeba?


    • Anonymní uživatel

      19. června 2013 - Anonymní uživatel

      Internet,google...e-mail,ask,facebook....proste na vse,youtube..


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.