Poradna Apple iPad Mini 16GB WiFi MD528HC/A

Autor: Anonym | Vloženo: 21.05.2013 000 10:03 | Témata: Poradna Apple iPad Mini 16GB WiFi MD528HC/A

Anonym

Itunes alternativa

Je možné použít jiný program . Na itunes jsem již silně alergicky .Pote co jsem si poněkolikate smazal celou knihovnu v Ipadu při pokusu si vložit novou mp3 .

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    21. května 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Na Ubuntu je iPad vidět jako klasická flashka. A také tak funguje. Ale to běžnému uživateli nepomůže :)
    Co se mp3 týče řeším to následovně: Mám v ipadu aplikaci Dokumenty. Po připojení iPadu najedu do iTunes- pak muj ipad- aplikace- scrolluju dolů až najdu okýnko s aplikacemi do kterých se dá vkládat obsah, když na danou aplikaci klikneš tak ve vedlejším okně je prostor kam ty soubory můžeš dát.
    Když si na to člověk zvykne tak je to v pohodě, ale doporučuju stáhnout nějakou hudební aplikaci do které jdou písničky takto vkládat. Máš přehled nad tím co si tam vložíš, a v ipadu v případě dobré apliakce s tím můžeš dále pracovat ;)
    Jinak aplikace Documents je podle mě nezbytná na ipadu, umí například rozzipovat soubory a dále je rozeslat do jiných aplikací a plno dalších věcí :)
    Já to udělal tak že sem si do ipadu stáhnul skoro všechny hudební aplikace a aplikace které by to mohly umět a byly zdarma. Do každé sem nahrál dvě písničky a nakonec z toho aplikace documents vyšla nejlépe, ale ty můžeš najít jinou :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      21. května 2013 - Anonymní uživatel

      Diky :) documents jsem si stahl tak skusím .
      Ja na poslech hudby moc nejsem asi to na chvilku oželím na IPADU .
      Podnešku už se my to nechce ŕešit :) A itunes letělo ven z notebooku .


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.