Poradna Apple iPad Mini 16GB WiFi MD528HC/A

Autor: | Vloženo: 23.05.2013 000 20:03 | Témata: Poradna Apple iPad Mini 16GB WiFi MD528HC/A

Prosím o radu

Chtěl bych si ho koupit a mám pár dotazů. Jak je to s aplikacemi. Všude se píše, že je jich méně zdarma než na androidu, je to pravda? Otevře tento tablet soubory typu MS Office a videa v AVI? Lze na tabletu vytvářet soubory MS Office?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    23. května 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Aplikace: oproti androidu má obrovské množství aplikací určených přímo pro obrazovku ipadu a které prošly schvalovacím procesem, takže by tam neměla být žádná která bude dělat paseku.
    Ty základní aplikace jsou zdarma ( fb, skype atd) pak je velké množství apliakcí kde je jedna verze zdarma a druhá placená, samozřejmě ta zdarma je ochuzena nějak.
    Je plno akcí při kterých jsou apliakce zdarma. A hlavně: většina placených aplikací je za 1 dolar/ 0.79 euro. Tedy asi 20 kč. Záleží jestli se spokojíte s nějakým řešením nebo si budete chtít připlatit za něco víc. Ale to platí všeobecně..
    Takže zdarma určených přímo na daný tablet jich má iOS víc než android jakýkoliv.
    Ipad otevře všechny dokumenty( například si je stáhnete v safari, nebo otevřete v mailu)
    S jejich tvorbou je problém, dají se vytvořit, ale sem tam nejsou kompatibilní. Hlavní problém je v tom že ipad k této činosti není určený, stejně jako motorka není určená k převážení velkých věcí..
    S avi není problém, je velké množství aplikací( i zdarma) které je v pohodě přehrají ;)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (5)
    • Ne (2)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.