Poradna Apple iPad Mini 16GB WiFi MD528HC/A

Autor: | Vloženo: 04.06.2013 000 08:18 | Témata: Poradna Apple iPad Mini 16GB WiFi MD528HC/A

Displej

Rozlišení mi přijde papírově nízké a do ruky se mi tento tablet ještě nedostal, je displej v praxi nejak méně kvalitní proti konkurenci ? Popříadně z jaké vzdálensti jsou vidě jednotlivé body neboli rastr ? A také by mě zajímalo zda tablet utáhne všechny dostupné aplikace a hry když má "jen" 512 pamět ram ?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    4. června 2013

    Displej je je skvělý, má vysoký jas, příjemné barvy, prostě nádhera. pixely jdou vidět z asi 5 až 10 cm.. ale v této blízkosti se ipad málokdy používá. Pokud budete hledat pixely, vždy je najdete ;) pokud ne, tak nenajdete chybu :)
    Tablet utáhne všechny aplikace, i když ty nejtěžší hry jsem přímo nezkoušel. Je například delší doba načítání hry nebo mezi scénama, ale přímo v ději se nic neseká ;)
    Právě apple výrobky jsou papírově slabší než konkurence, ale to opravdu nic neznamená! Apple nutí všechny napsat aplikaci ve svém jazyce, v kterém se sice blbě píše, ale aplikace na nich běží suprově a díky sladění hw a sw si hw nemusí překládat ještě jednou sw a šetří se tím čas a výkon. Takže android musí mít minimálně dvakrát větší výkon aby byl na podobné úrovni jako iOS.
    Každopádně určitě znáte obchody iStyle. Doporučuju si tam zajít, nejenže si prohlídnete displej, ale i vyzkoušíte aplikace a prodavač Vám zodpoví všechny možné otázky ;)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (6)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.