Poradna Apple iPad Mini 16GB WiFi MD531HC/A

Autor: | Vloženo: 15.07.2013 000 17:18 | Témata: Poradna Apple iPad Mini 16GB WiFi MD531HC/A

IPad Mini 16GB - Vhodný na VŠ?

Zdravím,
rád bych se zeptal majitelů tohoto iPadu, respektive majitelů-vysokoškoláků, kteří používají tento iPad na přednáškách, zda jste s ním spokojení. Jaké používáte aplikace a zda je tento výrobek vůbec vhodný pro studenta VŠ. Nejčastější využití by u mě našel na zápisky, prohlížení internetu, emailu apod. Napište mi Vaše zkušenosti a poznatky. A prosím, nedoporučujte iPad 2 - ten je pro mé potřeby příliš velký. Děkuji

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    15. července 2013

    Nejsem sice studentem VŠ, ale iPad mini jsem používal na SŠ. Pokud vemu Vaše požadavky, tak pro prohlížení internetu, mailů nebo psaní zápisků je absolutně ideální. Řekl bych 100x lepší než nějaký notebook, který zabírá spousta místa. Na iPad je spousta aplikací, které by jste určitě využil. Buď placené nebo neplacené. Já osobně využívám aplikaci Penultimate se stylusem. Je to pro mě výhodnější než psaní naklávesnici, protože si do poznámek můžu kreslit i obrázky a dokonce mezi ně vložit nějaký obrázek, který si vyfotím. Třeba z učebnice. Poznámky se pak průběžně ukládají na server evernote. Díky tomu si Vaše poznámky můžete prohlídnout na jakémkoliv PC. S iPadem mini mám výborné zkušenosti a myslím si, že Vás rozhodně nezklame. Výdrž baterie je perfektní, takže se nemusíte bát, že by jste musel hledat zásuvku na každém rohu. Vřele doporučuji ;)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Lukas

      16. července 2013 - Lukas

      Diky za super odpoved. Vahal jsem jeste mezi iPad 2 a prave timto mini. A vzhledem k tomu, ze to budem do skoly pouzivat oba, jak ja, tak i pritelkyne, tak bude jiste vhodnejsi ten Mini. Sakra - to me napada, ze kdyz ho budem pouzivat oba, jestli jde udelat, aby si kazdy ukladal sve veci treba do sve slozky? Take ho budem vyuzivat doma pres wifi, na prohlizeni mailu a facebook a nakupy. Sice mame jak PC tak i NTB, ale tohle je preci jen pohodlnejsi na gaucove valeni se :-) jeste posledni otazka, v pripade, nebude-li k dispozici wi-fi, lze nasdilet nejak pripojeni pres iPhone 4? Nebo zkousel si to a mas to overene? Diky moc a urcite do nej pujdeme :-) mej se a uzivej leto!


    • Anonymní uživatel

      16. července 2013 - Anonymní uživatel

      Neni zac :) Nevim teda jak si to budete stridat ve dnech skoli, ale ve vsech dobrych aplikacich je mozne si rozdelit poznamky. Treba v te co jsem zminoval mas poznamky vedene jako diar. Je pak jen na tobe jak si je pojmenujes :) Je to pekne prostredi a jednoduche k ovladani. Stejne na appstoru je takovych aplikaci mnoho a jiste si vyberes nebo budete s pritelkyni pouzivat kazdej jinou. Tu, ktera vam sedne. Jinak s tim pripojenim nemam zkusenost. Ale kdyz pujdes v iPhonu do nastaveni obecne/mobilni data, tak tam mas moznost osobni hotspot. Pak uz jen pripojis iPad k wifi, kterou jsi vytvoril na svem iPhonu :) Samozrejme jde poridit iPad mini s 3G verzi, ale je o neco drazsi a k tomu platis mesicni poplatky za internet operatorovi.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.