Poradna Asus MemoPad ME102A-1A019A

Autor: Anonym | Vloženo: 17.02.2014 000 23:09 | Témata: Poradna Asus MemoPad ME102A-1A019A

Anonym

3 dotazy

Dobrý den tak sem si nakonec tento tablet koupila jsem snim spokojená jen mám tři dotazy: 1. Bude mít tento tablet aktualizaci na další android než jen 4.2.2.? 2. Dá se nekde stáhnout adobe flash player aby šli pustit videa na netu? 3. Tablet má připojení na net jen přes wifi nemá 3G (stím jsem take počítala před koupí) dá se nejak připojit net do tabletu např. přes flešku od operátora? pokud me nekdo pochopil prosim o rady :) děkuji

  • Jirka

    Jirka

    9. března 2014

    Odpovím jen na 2. otázku.
    Flasch player se dá nainstalovat z internetu.
    Do tabletu se musí z Google play nainstalovat prohlížeč Firefox.
    V tomhle prohlížeči se zadá "Flasch player pro android 4" a pak se ukáže několik odkazů na archív playeru.Tam se v nabídce vybere pro Android 4 a stáhne se do tabletu.
    Je dobré mít naistalovaný antivirus,několi je jich zdarma na goo. play,protože po stažení flasche se objeví nabídka prohlédnout antivirem,potom se musí v menu povolit instalace z neznámých zdojů(proto ten antivirák) a dáš nainstalovat.Pokud by se náhodou neobjevila nabídka k instalaci tak otevřeš Total comander,nebo něco podobného co používáš,a naintaluješ.
    Potom si musíš zprávy z videem prohlížet jen ve Firefoxu protože s jiným prohlížečem,třeba Chrome,Flasch player nefunguje.
    Možná to funguje i s jiným,ale to nemám odzkoušeno.
    Co se týče internetu,tak to někdo dělá tak,že se připojí přes Wifi s mobilním telefonem.pokud telefon podporuje hodspot.
    Aby nemuseli používat dvě simky a platit 2x operátora a nebo přendávat simky.
    Co se týká vylepšení Anroidu,někdy to může být i na škodu a můžeš si pohoršit a pak čekat jestli vyjde opravný balíček a nebo někde po forech shánět,jesli se to někomu nepodařilo nějak poopravit.
    mohou padat nebo zamrzat aplikace a nebo celý tablet.To se mi stalo zrovna včera u jiné značky tabletu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.