Poradna GoClever Insignia 800 WIN

Autor: | Vloženo: 03.10.2015 000 15:07 | Témata: Poradna GoClever Insignia 800 WIN

Stahování větších souborů z internetu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné na interní paměť stahovat z internetu soubory větší než 4GB (viz problematika FAT32) V jakém formátu je interní paměť naformátovaná? Případně poradí si přístroj s přídavnou kartou ve formátech exFat nebo NTFS. Lze na ni přesměrovat ukládání stahovaných dat? Děkuji za případnou odpověď.

  • František Reiter

    František Reiter

    23. listopadu 2015

    Na vnitřní paměť asi soubor >4GB neuložíte, neboť tolik volné paměti tam nebývá (leda těsně po instalaci). Přídavná karta může být NTFS, přesměrovat na ní nebo na USB není problém.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Karel

      25. listopadu 2015 - Karel

      Dobrý den. Tablet už jsem zakoupil, i když ne tento typ, ale značku Prestigio s 16GB. Také s Windows 8.1. Vše funguje jak popisujete. Přesměrováno na kartu 32GB zformátovanou na NTFS. Základní paměti je na Windows opravdu málo. Nelze přejít na Win 10, protože se tam prostě nevejde. Objevil se ale jiný problém. U mého tabletu nelze nastavit vypnutí displeje, aniž by tablet přešel do režimu spánku. Menu vypnutí displeje v nastavení úplně chybý. Je tam pouze menu režimu spánku, v něm možnost vypnutí obrazovky ale toto je spolu svázané, hodnoty se objeví stejné u obou nastavení. Takže displej se vypne a tablet automaticky navodí režim spánku. A je po stahování. To znamená, že stahovat se dá pouze se zapnutým displejem. Máte podobnou zkušenost, nebo je to třeba jenom u mého tabletu? Děkuji za případnou další odpověď.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.