Poradna GoClever Tab R104

Autor: | Vloženo: 19.05.2013 000 11:35 | Témata: Poradna GoClever Tab R104

Jak do toho mám nahrát filmy? SPĚCHÁ

Pojedu na dovolenou a tak bych v tabletu měla ráda nějaké filmy, ale nevím do jaké složky ten film mám dát. Když ho dám pod ty složky kde nic není, napíše mi to že mi to v tabletu nepojede a když i přes to dám že to tam chci zkopírovat, napíše mi to, že mám plnou paměť a že to nepodporuje avi soubory. Nechjápu to.... SPĚCHÁ, PROSÍM PORAĎTE! :(

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    19. května 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den.
    V menu aplikací by měl být předinstalovaný nějaký prohlížeč souborů. Např. ES Správce souborů. Když jej otevřete, uvidíte zde složky, které jsou v tabletu a v některé z nich, do které jste jej nakopírovala, by měl být váš film. Klikněte na něj a vyberte přehrávač. V tabletu můžete přehrávat filmy i rovnou z flashky, pomocí redukce, která by měla být součástí balení.
    Já jako prohlížeč souborů používám Total commander, který mi přijde lepší a je zdarma na Google play.
    Pokud tablet śtále nepřehrává ěkteré filmy, zkuste z Google play teba MX Player a pak postupovat jako před tím, kliknout na film a tento přehrávač se automaticky nabídne.. Zatím jsem s ním problémy neměl. :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      20. května 2013 - Anonymní uživatel

      Jde to ? Můžu pro vás vytvořit i video, jak do tohoto tabletu filmy kopíruji.
      Jednodušší to bude asi nakopírovat na tu flashku, pokud máte nedostatek paměti v tabletu. Měla by k tomu být taková redukce, do které z jedné strany pasuje flashka a z druhé se připojí k tabletu.
      Nyní, pokud si stáhnete z Google play např. Total commander, stačí kliknout na USB a zde budu vaše složky a filmy, které si nakopírujete na flashku.

      Mělo by to jít i přes jiný prohlížeč souborů. Já tam měl předinstalovaný ES Správce souborů a Explorer. Přes ten Explorer se také zvolí při připojení flashky USB.


    • Lenka

      22. května 2013 - Lenka

      Děkuji Vám mnohokrát, všechno jde. Opravdu asi nejlepší způsob je s tou flashkou, nezatěžuje to paměť tabletu. Já si říkala na co je ta redukce. Ještě jednou moc děkuji za rychlou odpověď. :)


  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    19. května 2013

    Já měl v tabletu zaplé ladění USB.
    Nastavení > Pro vývojáře > Ladění USB.
    Stačí připojit k počítači a zvolit to, co se objeví na tabletu vpravo dole nebo kliknout do pravého dolního rohu ( kde jsou hodiny ) na: USB připojeno.
    Tablet připojí se jako třeba normální flashka. Takto s kopírování filmů do tabletu nemám problém. třeba do složky Movies.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.