Poradna GoClever TAB T76GPSTV

Autor: Vlastousek | Vloženo: 16.10.2012 000 16:46 | Témata: Poradna GoClever TAB T76GPSTV

Vlastousek

Vlastousek

Skoda ze nama procesor Snapdragon

kdyby měl snapdragon tak by chytal satelity Glonass, a navigace by se posunula o lvl výš. Ještě baterie 6000mah a lepší fotak ve předu 2mpix vzadu 8mpix a cenou cca 5000kč a byl by to trhák větší než Nexus 7 nebo New Ipad.. škoda ho..

  • Víťa

    Víťa

    23. října 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dovolím si menší Offtopic, protože vím, že ty se o GoClever TAB T76 GPSTV taky zajímáš. Už ho mám doma. :-)
    Je to můj první android, takže je tu všechno nové (trvalo mi půl dne, než jsem se naučil zavírat aplikace či psát s diakritikou). Zatím z toho mám příjemný pocit, i když na rovinu říkám, že FIFU 2013 si na tom nezahraješ :-/ Stejně tak Asphalt 7, a ani 6 :(

    Televizní tuner je perfektní! Neskutečně citlivý. Na tu pidianténku (když ji natočím na okno) chytnu perfektně Multiplexy 1-3 (ve středních Čechách, zítra to budu zkoušet v Brně a tam doufám i v MUX 4). Mám lepší příjem, než co mám na velkou plochou televizi (slovenské výroby) s integrovaným DVB-T tunerem a společnou anténou!
    GPSku jsem zatím neměl možnost zkusit :-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Vlastousek

      24. října 2012 - Vlastousek

      Díky za info. Tu GPS zkus přes tu aplikaci GPS Test jak je rychlí fix, kolik chytá satelitů já chytám 10-12.. přesnost 5metrů. DVB-T snad bude v pohodě, často jezdím Brno- Ostrava vlakem a tam možná na koridoru bude problém, tam občas nechytá signál ani mobil a to prý máme 99% pokrytí.. akorát papírově.. Doufám, že společnost GoClever úspěšně naváže na tento tablet přidá jak jsem napsal Ram, 2jádro procesor, který bude podporovat Glonass a jinak všechny funkce zachová, tak se může jít Apple i Samsung zahrabat :D


    • Anonymní uživatel

      24. října 2012 - Anonymní uživatel

      Ve vlaku jsem to zkoušel jen krátce během cesty ve Svitavách a buď to nic nenašlo, nebo to sice signál chytilo, ale koukat na to nešlo. Nejde jen o to pokrytí koridoru (stejný problém je i u mobilů), ale především o to, že konstrukce toho vlaku signál utlumuje.

      Kdyby v tom byl dvoujádrový procesor, 2 GB RAM, 8 MPix zadní a 2 MPix přední kamera, 8 000 mAh baterka, stereoreproduktory, lepší rozlišení a když už jsme v tom, tak uhlopříčka 10 palců, tak to nebude stát tři tísíce, ale 10.
      Tím ale neříkám, že tu není trh na výkonější tablety s DVB-T tunerem. Jo a nemá deinterlicing, takže obraz v pohybu je občas proužkovaný, ale zvyknout se na to dá :)


    • Anonymní uživatel

      24. října 2012 - Anonymní uživatel

      kdyby v tom byl ... koupite si levnej smejd a predstavujete si, jake by to bylo drzet v ruce lepsi tablet, to jsou uvahy na trapnej chat a ne do poradny :D


  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    16. října 2012

    to je teda omáčka .... :D

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Vlastousek

      16. října 2012 - Vlastousek

      Jaká pak omáčka a ještě 1GB ram nebo rovnou 2GB ram... nemůže náhodou někdo z majitelů stáhnout aplikaci s názvem GPS Test a zkusit vyjít někam ven a zjistit kolik satelitů chytáte? pokud více jak 12 tak by možná měl podporu Glonass v té aplikaci by ty satelity měli označení 60-85 díky moc :)


    • Vlastousek

      16. října 2012 - Vlastousek

      ještě dodatek, ví někdo odpověď??? Dobrý den mám takový dotaz. Pokud na něj budete vědět odpověď budu velice rád. Chci se optat na podporu navigačního systému Glonass, který by mi umožnil lépe a déle udržet fix, v městské zástavbě, nebo kdybych ho vzal třeba sebou do lesa :) tak mi jde o to zda má tento tablet, potažmo procesor Cortex A5 v sobě obsaženou tuto podporu. Vím, že tuto fci umožňují procesory Snapdragon. A ještě náhodou procesor Tegra 3 tuto podporu Glanass má nebo ne? díky moc sháním info kde se dá a nikdo mi nedokáže odpovědět.. ale pravděpodobně tam podpora nebude.. Díky moc


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.