Poradna GoGEN TA 7700 QUAD

Autor: | Vloženo: 29.03.2015 000 09:47 | Témata: Poradna GoGEN TA 7700 QUAD

Hry

prosim vas je mozne na tabletu prehravat hry?jdou stahnout nejake:?díky

  • Nějakej chytrák

    Nějakej chytrák

    24. června 2015

    Představte si, že se dnes už dají hrát hry i na Mobilech! Dokonce, tablety umí víc než jen hry! Lze na nich i přehrávat video, psát dokumenty, Listovat seznamy, připojit se k internetu! Opravdu! Už lze i z takto malých zařízení navázat inetrnetové připojení! A nejlepší je, že to vše na Vás čeká v krásném GRAFICKÉM, nikoli textovém, uživatelském rozhraní!

    Dobře, bez sarkasmu...
    Ano, na tabletu se dají přehrávat (Tedy, už pár desítek let se v tomto spojení preferuje termín ,,hrát") hry určené pro platformu (operační systém... Prostě to, co na tabletu funguje) android. Některé tituly (hry) jsou už téměř na úrovni konzolových her (konzole jest zabavní zařízení určené pro hraní her, videí, filmů, atp... Není tak snadno přenosná a nemá vestavěný displej. Mezi nejznámější patří PlayStation 3 [čte se ,,plejstešn tři"], PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One). A ano, dokonce i nainstalovat se ty hry dají!
    A přímo na tabletu je aplikace na stahování a instalování dalších aplikací, jmenuje se Google play Store (nebo Obchod Play... pokud ovšem používáte nějakou historickou bramboru s androidem 2.3 nebo starší, je to Android market). Jo, a pro jeho používání si musíte založit účet Google. Klid, na žádný úřad není potřeba chodit. To vše umí tablet sám. Stačí mu říct (tedy, napsat, samozřejmě... ne dopisem, ale... no, snad to pochopíte) jak chcete, aby zněl váš Gmail (tj. e-mail) (jo, zněl neznamená ,,hezky", ,,Ostře"... ) a pak heslo....

    Jo, a prosím Vás... Pokud nějakým způsobem přijdete na to, jak se zapíná Wi-Fi, nechoďte tablet reklamovet, že je rozbitý protože nejde ten internet. Musíte být v blízkosti Wi-Fi Routeru (vysílače... tj. Krabička s jednou, dvěmi nebo třemi anténkami) aby internetové připojení fungovalo.

    A pokud Vás ta komplikovanost (ovládat takto složité zařízení vyžaduje odborné technické znalosti, takže to zvládá i 6ti leté dítě) neodradila, přeji příjemnou zábavu při večerních pařbách (pařba = delší časový interval strávený intenzivním hraním nějaké počítačové/mobilní/konzolové) hry) digitálních karet, nebo AngryBirds

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.