Poradna Google Nexus 10 32GB

Autor: | Vloženo: 31.12.2013 000 13:59 | Témata: Poradna Google Nexus 10 32GB

Návod na flash v Nexus 10

Pro všechny, kdo by rádi rozjeli flash v svém miláčkovi Nexus 10, mám zde funkční návod! Na netu najdete rady, jak si stáhnou neoficiálně FlashPlayer 11. apod. pro Android a pak ho samostatně doinstalovat a že tu prý bude fungovat - nebude, protože se jedná o čistý flash player a ten Android 4.0 a vyšší prostě odmítá. Na netu jsem našel, že existuje tzv hacknutý flash (není to vir, nebojte, prostě jen upravená apk.). Zde je odkaz, snad mě za něj nikdo nesmaže:

http://ulozto.cz...

Za druhé budete potřebovat prohlížeč Doplhin. Je na Play store nebo někde na netu ho najdete. K němu si tam najděte doplněk "Jetpack", ten vám zprovozní HTML5, což je dnes už skoro nutnost. Nejprve nainstalujte Flash player (ujistěte se, že nemáte na zařízení už jinou verzi playeru, popř. jí odinstalujte). Nainstalujte si Dolphin prohlážeč a doplněk. Spusťte Dolphin a vlevo dole dejte Nastavení - zatrhněte Dolphin Jetpack - pak Obsah webu - a dole u Přehrávač Flash zatrhněte Vždy zapnuto). A hotovo! Komu by to nefungovalo nebo by měl pochybnosti, napište, zkusím udělat video návod :)
Mějte se a surfujte!

  • Dan

    Dan

    4. ledna 2014

    děkuji za návod, tablet si kupuji v pondělí a proto to bude velmi užitečné. Nicméně mne zajímá, zda je pak nutné používat JEN již zmíněný dolphin jetpack, nebo se flash aktivuje např. i pro Google Chrome?

    Děkuji

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • ViolaGuy

      4. ledna 2014 - ViolaGuy

      Dane,
      dle mých informací Chrome flash neumí, ještě je možnost, že by ten flash zaregistroval Firefox nebo Boat, to jsou prohlížeče, které taky podporují flash, ale nezkoušel jsem to, jsem s Dolphinem nadmíru spokojený. Uvidíš, jak bude vyhovovat tobě :) přeji hezký den!


    • Daniel

      8. ledna 2014 - Daniel

      Dolphin je skutečně dobrej, a je třeba zvolit už trochu jiný postup při nové aktualizaci Androidu. Je třeba stáhnout hacknutý flash a použít dolphin jetpack. Návod psát nebudu, jelikož dolphin k tomuto návodu chytře sám vyzve!


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.