Poradna Google Nexus 7 16GB

Autor: Anonym | Vloženo: 01.10.2012 000 19:22 | Témata: Poradna Google Nexus 7 16GB

Anonym

Redukce, flash disk

Dobrý den, chtěl bych si koupi tento tablet, ale zarazila mě paměť. Šlo by kdybych si koupil redukci z micro usb na usb a zapojil flash disk s filmy/seriály v rozlišení 720p, 1080p, avi a jakýkoliv jiný. Kdyby to šo jakou bych potřeboval flashku a jakou byste doporučili redukci ? Tablet chci na hry, filmy, hudbu, internet atd. Jaký byste mi ještě,kdyžtak doporučili tablet ?

  • Drim3r

    Drim3r

    2. října 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Tablet lze rozšířit o flash disk, pamětovky či hdd. Existují 2 varianty. Oficiální je taková, že si koupíš program Nexus media importer a koupíš k tabletu tzv USB OTG kabel ( https://usb-kabely.heureka.cz... ). K takovému kabelu můžeš připojit právě flashku a z ní spouštět filmy, obrázky, dokumenty atd. Jiný oficiál. program neexistuje. Druhou možností je tzv. ROOT. To jest odemčení, hack zařízení. Na něj existuje již mnoho programů podporující externí paměti. Přikládám i příklady videí, oficiální program : http://www.youtube.com... ; ROOT : http://www.youtube.com... . Co se týče jiného tabletu tak je to těžší. Je určitě velké množství tabletů, dle mého názoru je na tyto učely, které jmenuješ výše nejvhodnější Nexus 7. Alternativa může být třeba Samsung Tab 2 7.0 nebo Acer iconia 210. Já bych si i tak vybral Nexuse. Však taky už na něj nějaký ten pátek čekám. Vyjít má dle posledních info 10.10. 2012. Snad jsou to pro tebe použitelné informace

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (11)
    • Ne (2)
    • Anonymní uživatel

      2. října 2012 - Anonymní uživatel

      a kterou variantu byste mi doporučil ?


    • Anonymní uživatel

      2. října 2012 - Anonymní uživatel

      a s tou 1. variantou to je tak, že koupím progam nainstaluji, připojím redukci a libovolnou flashku a už můžu přehrát ?


    • Anonymní uživatel

      2. října 2012 - Anonymní uživatel

      a nevíte kde by se dal koupit nějaký praktičtější jak to má v tom videu ?


    • Drim3r

      2. října 2012 - Drim3r

      No tím ROOTem člověk ztrácí záruku... ( něco jako když jsou někde plomby ) a program Nexus media importer stojí pár korun. Takže pro vás je asi lepší ta varianta číslo 1. Pokud si ten program nainstalujete, můžete připojit vesměs vše, co má USB => flashku, čtečku karet, klávesnici, myš... cokoliv. Sám teda Nexus ještě nemám.. ale já zkusím prvně variantu 1.. kdyby s ní byla nějaká potíž, tak pak verzi 2. No a co se týká káblu.. tak OTG je docela málo dostupný v různých variantách.. aspon co se týče ČR. Pokud máte kreditku a kupujete věci přes ebay.. tak tam je variant více. Vždy je ale potřeba aby se jednalo o USB OTG ( On The Go ).


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.