Poradna Huawei MediaPad T3 10 TA-T310W16TOM

Autor: | Vloženo: 21.11.2019 000 09:19 | Témata: Poradna Huawei MediaPad T3 10 TA-T310W16TOM

Dostačující paměť?

Dobrý den, prosím o radu. Ráda bych tablet pro syna k vánocům. Vše jsem si pečlivě pročetla, ale potřebovala bych poradit ohledně paměti. Synovi tam chci nainstalovat aplikace Lego Boost, aplikaci Včelka na čtení, hru Lego, aplikace matematika, česká gramatika plus nějaká jednoduchá hra a písničky. Je tento tablet dostačující nebo je lepší koupit už Mediapad T5 3/32? Řeším to kvůli ceně. Děkuji předem za odpověď. Hezký den. Bára

  • Jirka

    Jirka

    31. prosince 2019

    Jak už jsem psal v recenzi, vzhledem k udávaným parametrům mě trochu zklamal výkon tohoto tabletu (při porovnání s papírově slabšim, 3 roky starym tabletem), takže se takhle teoreticky nedá jednoznačně odpovědět jestli ano, nebo ne. Podle parametrů udávaných výrobcem určitě ano, ale neni nad to si to na vlastní oči vyzkoušet a až pak člověk naživo vidí, jestli ANO, nebo NE.
    Když je v dnešní době možnost zboží koupené na netu po pár dnech bez udání důvodu vrátit, je toto podle mě jasná volba a viděl bych to jako jediný způsob, jak si pořídit výrobek, který mi bude vyhovovat. Rozhodně bych se nikdy nespoléhal jen na informace uváděné výrobcem. To už jsou lepší informace od uživatelů, kteří výrobek vyzkoušeli. Ale i tak - lidi jsou různě nároční, takže tutovka je jedině vlastní vyzkoušení, osobní zkušenost!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.