Poradna Lenovo IdeaTab 2 A7-10 59-434766

Autor: Anonym | Vloženo: 18.01.2016 000 13:42 | Témata: Poradna Lenovo IdeaTab 2 A7-10 59-434766

Anonym

Launcher. Problém nejen s dotykovou obrazovkou

Zdravím,
Na tabletu, který jsem daroval, se vyskytla komplikace - tablet se sám od sebe sekl, po chvíli zčernala obrazovka, a nešel nahodit. Zapk se asi po pátém pokusu, asi s hodinovým zpožděním. Pak se dělo téměř samé - tablet se sekl, objevila se tabulka "launcher přestal reagovat", a zčernal, aniž by šel opět spustit.
Opět jsem jej zkoušel spustit, což se nakonec podařilo, znovu s ohromným zpožděním. Využil jsem toho, odinstaloval všechny nepotřebné programy, provedl v něm čistku, a nainstaloval a spustil nový launcher. Zdálo se, že vše již funguje bez problémů.
Nechal jsem si na noc potichu hrát rádio, a ráno, když se vzbudím, rádio sice hraje stále, ale jinak tablet nereaguje - černý display, nereguje.


Má na to někdo nějaký názor?

  • 18. ledna 2016 - Oficiální zástupce značky Lenovo

    Dobrý den, nejspíš došlo k poškození systémových souborů. Doporučujeme vám zařízení nabít, vypnout a poté zapnout s pomocí kombinace tlačítek pro ubírání hlasitosti a zapínání. Objeví se vám servisní nabídka ve které zvolíte "Factory Reset". Po obnovení dat by mělo být zařízení v pořádku. Pokud tomu tak nebude, kontaktujte servis na telefonním čísle 800 702 703.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.