Poradna Lenovo Yoga Tablet 2 59-429205

Autor: | Vloženo: 02.02.2015 000 15:53 | Témata: Poradna Lenovo Yoga Tablet 2 59-429205

Windows 8.1 + optimalizace pro tablety

Dobrý den,
s tímto systémem zatím nemám vůbec žádné zkušenosti. V počítači mám Win 7 a na tabletu i mobilu android. Chci se zeptat, pokud máte tablet s Win 8.1, jestli jsou pro něj dělané i aplikace ve stylu Sygic, čtečky elektronických knih, Shazam, Swipe pro rychlé psaní zpráv, widgetové aplikace počasí a zpráv a vůbec klasické aplikace smartfonových telefonů a tabletů jako má IOS, Android či Windows Phone. Nebo jestli máte pouze zařízení s klasickým Windows, které lze používat jako tablet, ale vlastnosti tabletu vlastně vůbec nevyužijete (když pominu nízkou váhu). Je tam nějaký obchod ve stylu Google Play, optimalizace Windows pro použití zařízení jako tablet? Vím že se možná ptám úplně jako blbec, ale jak říkám, pro mě je tento systém pole neorané a rozmýšlím se mezi Yogou s Androidem nebo s Windowsem a ještě jsem neměl čas je v nějakém obchodu porovnat.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    4. února 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, systém Windows 8.1 v tomto tabletu je plnohodnotný operační systém, který můžete nalézt i ve stolních počítačích. Tento systém disponuje "Microsoft Store", který funguje na stejném principu jako např. "Google Play". Ve Store můžete najít spoustu aplikací které mají "tabletové" rozhraní a fungují přes celou obrazovku. Místo widgetů jsou zde interaktivní dlaždice, které můžete připnout na nabídku start, která oproti Windows 7 na tabletech primárně nahradila plochu (lze libovolně a rychle přepínat mezi novou nabídkou Start a klasickým zobrazením podobným Windows 7). Operační systém Windows 8.1 disponuje vlastní čtečkou elektronických knih a nyní i Swipe klávesnicí v češtině. Mapové podklady, které si můžete stáhnout pro využití offline do Vašeho nového tabletu s Windows 8.1 jsou od společnosti Nokia a zcela zdarma. https://www.youtube.com... na tomto videu se můžete podíva na základní principy operačního systému Windows 8.1.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.