Microsoft Surface Go 3 8VB-00014

Popis produktu

Parametry produktu

Operační systém
Windows 11 Pro
Typ procesoru
Intel Core i5
Velikost paměti
128 GB
Hmotnost
544 g
Produktová řada
Microsoft Surface Go

Parametry produktu

Operační systém
Windows 11 Pro
Typ procesoru
Intel Core i5
Velikost paměti
128 GB
Hmotnost
544 g
Produktová řada
Microsoft Surface Go

Popis produktu

Microsoft Surface Laptop Go 8GB/256GB W10H platinový

Nízká hmotnost pro všechno

Představte si zařízení, které v minimalistickém těle ukrývá úchvatný výkon a možnosti, které vás nadchnou. Excelentní vyvážení výkonu, výdrže baterie a krásy, které dopomůžou k dokončení všech úloh.

Nejnovější komponenty využijete pro náročné výpočetní úkony a minimalistické zpracování pro pohodlné přenášení. Pracujte stejně efektivně na cestách, tak jako v kanceláři. Nízká hmotnost a mimořádně odolné zpracování zaručí dlouhou životnost a radost z každého doteku.

Úchvatný displej s technologií PixelSense a plně dotykovým ovládáním, které přináší revoluci ve využívání zařízení. Rozměrný touchpad se skelnou úpravou hravě nahradí myš a dovolí vám ještě rychlejší a přesnější ovládání systému.

Navržený k inspiraci

Ultra tenké a ultra pevné šasi působí mimořádně elegantním dojmem a znamenitě zapůsobí na každého, kdo jej uvidí.

Celodenní výdrž baterie pro pohon vaší kreativity a realizaci vašich nápadů. Pracujte pohodlně po celý den. Ráno zkontrolujte emaily a večer dokoukejte oblíbený seriál.

Připravený na komunikaci

Pro křišťálově čisté videohovory poslouží následující:

  • Přední kamera s rozlišením 720p HD
  • Dva zabudované studiové mikrofony

Zařízení poslouží i jako multimediální centrum pro sledování filmů a poslech hudby. O umocnění zážitku se postarala dvojice omnisonických reproduktorů s technologií Dolby Audio.

Pro snadné a bezpečné přihlašování využijete zabudovanou čtečku otisků prstů.

Každou vrstvu zařízení Surface spravuje Microsoft, od zesíleného firmwaru převzatého z Microsoft open-source UEFI po správu cloudu.

Nasazuje a spravujte zařízení přes cloud až na úroveň firmwaru s řešením Microsoft Endpoint Manager a DFCI.5 Zjednodušte IT postupy s řešením Windows Autopilot.

Samozřejmostí je i efektivní počet portů pro připojování nejrůznějších periferiích jako jsou externí disky, tiskárny či další monitor.

Systém, který si zamilujete

S předinstalovaným systémem Windows 10 jste schopni efektivně pracovat ihned po vybalení z krabice. Ten nabízí uživatelsky příjemné a jednoduché prostředí ve kterém dokáže pracovat opravdu každý. Navíc dbá na soukromí a bezpečí uživatelů, takže máte jistotu, že vaše data jsou v bezpečí.

Široká kompatibilita se všemi aplikacemi zajistí, že se neobjeví žádná nekompatibilní aplikace, kterou vaše firma či škola využívá.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Pánské stahovací prádlo","https://panske-stahovaci-pradlo.heureka.cz/"],["Autobaterie","https://autobaterie.heureka.cz/"],["Plyometrické bedny","https://plyometricke-bedny.heureka.cz/"],["Kleště armovací","https://kleste-armovaci.heureka.cz/"],["Masážní válce","https://masazni-valce.heureka.cz/"],["Kurníky s výběhem","https://kurniky.heureka.cz/f:38986:1/"],["Golfové bagy Callaway","https://golfove-bagy.heureka.cz/f:8071:32937/"],["Autokoberce Škoda Superb","https://autokoberce-na-miru.heureka.cz/f:19180:23944503;22740:23228490/"],["Pánské plavky Calvin Klein","https://panske-plavky.heureka.cz/f:8607:142265/"],["Ohlávky pro koně","https://ohlavky-a-voditka-pro-kone.heureka.cz/f:23577:21284544/"]],"Vybrané značky":[["Tablety Thomson","https://tablety.heureka.cz/f:14237:54615049/"],["Tablety Archos","https://tablety.heureka.cz/f:14237:415038/"],["Tablety Xiaomi","https://tablety.heureka.cz/f:14237:2632742/"],["Tablety Xoro","https://tablety.heureka.cz/f:14237:822168/"],["Tablety Getac","https://tablety.heureka.cz/f:14237:416632/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat auto?","https://auta.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-auto/"],["Jak vybrat vánoční stromeček a k němu vhodné ozdoby?","https://vanocni-dekorace.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vanocni-stromecek-a-knemu-vhodne-ozdoby/"],["Jak vybrat mrazák?","https://mrazaky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-mraznicku/"]],"Vybrané produkty":[["Happy Green Toilet-BLUE 2 l náplň do chemické toalety","https://prislusenstvi-pro-chemicka-wc.heureka.cz/happy-green-toilet-blue-2-l-napln-do-chemicke-toalety/"],["FALCO Kuchyňská horní skříňka Vigo 80GU-36-1F dub lancelot/bílý lesk","https://kuchynske-horni-skrinky.heureka.cz/falco-kuchynska-horni-skrinka-vigo-80gu-36-1f-dub-lancelot-bily-lesk/"],["LEGO® Úložný box 250 x 252 x 181 aqua","https://boxy-a-kose-na-hracky.heureka.cz/lego-ulozny-box-250-x-252-x-181-aqua/"],["Tajinebanane kojicí šaty Moma","https://tehotenske-saty.heureka.cz/tajinebanane-kojici-saty-moma_2/"],["California Scents Car Scents Coronado Cherry 42 g","https://vune-do-auta.heureka.cz/california-scents-car-scents-coronado-cherry-42-g/"],["4 CAR Škrabka s košťátkem teleskop 60-90cm","https://skrabaky.heureka.cz/4-car-skrabka-s-kostatkem-teleskop-60-90cm_6/"],["Regatta Haris pánské sandály béžové","https://panske-sandaly.heureka.cz/regatta-haris-panske-sandaly-bezove/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}