Poradna Nový Apple iPad 16GB Wi-fi MD328HC/A

Autor: | Vloženo: 27.05.2012 000 15:37 | Témata: Poradna Nový Apple iPad 16GB Wi-fi MD328HC/A

IPad 3 klávesnice

Dobrý den,
zvažuji koupi tabletu a po přečtení několika recenzí jsem se rozhodl pro iPad 3 jediné co u toho tabletu postrádám je externí klávesnice existuje pro tento model nějaká?
Dále bych se chtěl zeptat je možné stahovat filmy přímo na iPadu?
Jsem přesvědčen, že by mi i Pad vynahradil nout jedná se především i brouzdání netem, skype.... dále bych ale rád využíval práci s dokumenty jako na například world je to možné na iPadu 3? Myslím i vytvoření dokumentu přímo v tabletu.
Ještě jeden snad trochu hloupý dotaz ve víše zmíněném článku se hovoří o nějakém USB rozbočovači můžete sem prosím někdo linknout nějaký odkaz at vím jak se toto zařízení jmenuje a vypadá, chtěl bych k tabletu připojit aspon flasku když externí HDD nejde děkuji za odpověd.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    14. června 2012

    Dobrý den,
    jsou klávesnice které jsou určené přímo pro ipad a propojují se s ním přes bluetooth. Můžete mít originální od apple anebo dobré jsou také od logitech. Každopádně stačí navštívit jakékoliv lepší elektro nebo na googlu zadat ipad klávesnice apod.
    Ano do ipadu jdou stahovat filmy, ale musíte si stáhnout nějaký přehrávač(například buzzplayer).
    iPad vám v mnoha věcech notebook vynahradí, ale právě psaní dokumentů apod, není zrovna oblast v které ipad vyniká. Určitě ipad budete využívat takovým způsobem že notas bude ležet bokem, ale na práci(dokumenty) je pořád lepší notebook. je plno aplikací které umí dokument vytvořit, i apple jich sám několik udělal, ale na notebook to podle mě nemá.
    Co se týče rozšíření paměti tak tam je to složité.
    Je několik cest:
    1. Hned si koupit větší kapacitu, jednoduché ale drahé(na můj vkus)
    2. Využívání všelijakých cloudů(dropbox,iCloud apod)
    3. Provedení Jailbreaku(doporučuji pouze zkušenějším uživatelům, nikoho tím k tomu nenavádím, každý to dělá na vlastní riziko, a můžete kvůli tomu i přijít o záruku). Poté můžete přes redukci připojit flashku(ne všechny fungují), nebo SD kartu(popřípadě microSD s redukcí) a na ní mít to co potřebujete.
    Já osobně jsem třetí případ, na ipadu mám aplikace a na SD kartě filmy

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.