Poradna Nový Apple iPad 16GB Wi-fi MD328HC/A

Autor: | Vloženo: 19.08.2012 000 21:50 | Témata: Poradna Nový Apple iPad 16GB Wi-fi MD328HC/A

Přehrávání fotek z USB

Chtěl bych si pořídit nějaký tablet, např. tento iPad. Pokud bych chtěl na něm ukázat fotky z Flash USB disku lze to nebo ne? Klasická situace - sejdeme v rest., každý přinese z dovolené fotky na flashce a chceme si je ukázat, mi tento iPad nakonec asi nevyřeší? Děkuji.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    19. srpna 2012

    Nemám tohle moc prozkoumaný ani sem to nezkoušel, ale vím že když jsem ty nějaké konektory hledal tak jsem narazil na konektor, přes který se vsunula normální flashka a měly by se obrázky zobrazit. Ale na filmy nebo videa se na tom nepodíváte :/ Zkuste pohledat po obchodech či e-shopech.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Honz

      20. srpna 2012 - Honz

      Díky za reakci. Myslíte filmy+videa klasických formátů nebo nějaké spec? Docela bych se divil, že by to iPad nepodporoval :-/


    • iTouch

      20. srpna 2012 - iTouch

      Dobrý den,
      existuje věc zvaná iPad Camera Connection Kit, stojí 649 Kč a funguje následovně: v balení jsou dva konektory - jeden na paměťové karty a jeden právě na USB. Pomocí těchto si potom překopírujete fotky z foťáku do iPadu. Funguje pouze na import obrázků do iPadu - není to prostředek k zobrazení obsahu flash disku v iPadu .. tahle možnost neexistuje, jelikož iPad není k tomuhle účelu konstruován.

      Filip


    • Anonymní uživatel

      20. srpna 2012 - Anonymní uživatel

      přééésně :)


    • Honz

      21. srpna 2012 - Honz

      To mě zrovna na tom iPadu docela štve, jinak se mi líbí. Stále totiž mám v merku Samsung Galasy, který tohle zvládne snad už v základu bez dalšího kitu, který musíš nosit sebou. Je to dilema, kor když s tabletama nemám zatím vůbec žádný zkušenosti. Jediný co vím, že do toho chci vrazit max. těch 10.


    • Honz

      19. září 2012 - Honz

      Pokud iPad není konstruován k účelu, že přehraje USB flash disk, tak mi to přijde poměrně slušná díra pro další výrobce. Protože to, na co má sloužit neurčuje výrobce ale spotřebitel. Prostě jako já jeden z tisíce. Koupím si jen ten, do kterýho píchnu flashku a pojede. S dodatečným kitem se mi tahat nechce.


    • iTouch

      19. září 2012 - Oficiální zástupce obchodu iTouch

      To není jenom o hardwaru, kdy samotný konetor USB je širší než celý iPad, ale softwaru. iOS je konstruován tak, že aplikace nemájí přístup do jiných aplikací než do sebe a Fotek. Je to z bezpečnostních důvodů a nepovede se Vám v iPadu smazat něco tak, že se už nespustí, zasekat systém tak, že nebude tak svižný jako na začátku.
      Apple nabízí řešení jinak. U fotek formou Fotostream nebo email, dokumenty se synchronizují automaticky přes iCloud nebo poslat přes email. Také je možné využít např. Dropbox a jiných virtuálních disků.
      Je to trochu o zvyku, ale je uživatelsky přístupnější, jednoduší a vše funguje automaticky.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.