Poradna Point Of View Mobii 7 ProTab 26 TAB-PROTAB26

Autor: | Vloženo: 17.01.2013 000 19:00 | Témata: Poradna Point Of View Mobii 7 ProTab 26 TAB-PROTAB26

Odebrání panelu na domovské obrazovce?

Jak mohu odebrat panel na domovské obrazovce. U tabletu SAMSUNG P5110 to udělám, když spojím 2 prsty a pak panel přetáhnu do koše, ale u Point Of View Mobii 7 ProTab 26 TAB-PROTAB26 to takhle nelze, jde to vůbec?

  • ladar

    ladar

    17. ledna 2013

    Pokud přidržíte chvilku prst na ikoně, po chvíli se objeví na horním okraji obrazu křížek a na něj přesunete odstraňovanou ikonu. Podklad zčervená a pak ikona zmizí.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • František Čutský

      17. ledna 2013 - František Čutský

      Jde mi o odstranění panelu z domovské obrazovky, tedy té stránky na které mohou být aplikace, widgety apod. né o odstranění ikony (aplikace)!


    • ladar

      17. ledna 2013 - ladar

      To je pak odinstalace. Nastavení-Aplikace- odinstalovat.


    • František Čutský

      18. ledna 2013 - František Čutský

      Zase ne... tak to zkusíme hezky popořádku. Když zapnu tablet a odemknu ho, zobrazí se mi Domovská obrazovka, tedy obrazovka na které mohu mít jednotlivé aplikace, widgety atp., když zalistuji doprava, dostanu se na další obrazovku (panel), když zalistuji doleva jsem na Domovské obrazovce, když zase doleva jsem na další obrazovce (panelu). Jak na mobilu, tak na P5110 mohu tyto "obrazovky (panely)" přidávat nebo i ubírat až na počet třeba jen jedné. U Point of view 26 mi to ubrat nelze, resp. se nedostanu do upravování abych měl na výběr jednu nebo více těchto obrazovek smazat. Nechci listovat 5 stránkama a na každé mít něco, stačí mi 2 a moct si zvolit, která z nich bude domovská, tedy na kterou mi to skočí kdyř stisknu "Domeček". Chápete už? Děkuji..


    • ladar

      18. ledna 2013 - ladar

      Tak tohle mě nijak netrápilo, nejde to. Jinak nelze u počítače používat -chci-nechci, je to dáno systémem. To je Android a je poněkud roztříštěný, co kus to originál.


    • František Čutský

      19. ledna 2013 - František Čutský

      Děkuji. Zřejmě to u levnějších modelů nejde. U SAMSUNG P5110 mi to bez problémů jde, a Domovskou stránku si také zvolím kterou chci. Ještě jednou děkuji za odpověď, čas a trpělivost.


    • ladar

      19. ledna 2013 - ladar

      Ale nic není ztraceno, lze použít jiný spouštěč, než nabízí systém a je ho možné stáhnout z GooglePlay. Je pak možné vyloučit další obrazovky, zbyde pouze jedna a to, co bývalo na těch sousedních je formou zástupců v liště po levé straně. Hledejte výraz "launcher". V nabídce je řada spouštěčů. Určitě najdete vyhovující.


    • Otakar Fritscher

      4. dubna 2013 - Otakar Fritscher

      Pan Ladar o Androidu asi moc neví. Mel jsem stejný problem. Stačilo spojit prsty na obrazovce a objevil se koš, kde lze zbytečný panel zahodit.


    • František Čutský

      5. dubna 2013 - František Čutský

      Vážený pane Fritscher, jedná se o ovládání u tabletu Point Of View Mobii 7 ProTab 26 TAB-PROTAB26, nikoliv u Android systému obecně. U tohoto tabletu to takhle nejde. Prázdné panely jsou přednastaveny výrobcem, musel bych asi použít jiný launcher, abych je mohl editovat (smazat), ale žádný mi doposud nevyhovoval, ani na mobilu ani na SAMSUNG P5110, který mám také (zkoušel jsem APEX, Go apod.). Ale i přesto děkuji za Vaši reakce a dobrou snahu mi pomoci, vážím si toho.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.