Poradna Prestigio MultiPad PMP5570

Autor: | Vloženo: 12.04.2013 000 13:58 | Témata: Poradna Prestigio MultiPad PMP5570

Porovnání

Dobrý den,
vybírám si tablet a nejsem si jistý do kterého jít. Rozhoduji se mezi Prestigiem pmp 5570 a Acer Iconia B1. Tablet bych chtěl využívat na internet, prohližení a čtení pdf, drobné kancelářské věci jako email, zpravodajství, youtube apod, a samozřejmě video film. Největší roli pro mě hraje výdrž baterie při výše popsaném běžném užíváním, tzn. stále zaplá wifi. Prestigio mě oslovilo HDMI, 1.6 GHz a operační pamětí 1GB, avšak menší výdrží oproti aceru - ikdyž parametry baterie ukazují na opak. Zato Acer - výdrží -viz. různé diskuze až 8hod., bohužel však menší výkon 512MB a 1.2 GHz - otázka zda pocítím menší výkon při běžném užívání.
Také bych se chtěl zeptat zda rozdíl v displeji u jednotlivých tabletů je opravdu velký. A zda Acer s Androidem 4.1 podporuje přehrávání videí (př. youtube) na internetu.
Předem děkuji za všechyn odovědi.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    12. dubna 2013

    Tohle velice jednoduche.Vykonove ne na tom lepsi prestigio a acer ma zase bluetooth a gps.Pokud tyhle dve funkce nepotrebujete je lepsi rozhodne pmp5570.Ma dvojnasobnou (1gb)ramku kterou pri praci vyuzijete hodne.Vykonove sice taky vede ale pokud nebudete hrat hry tak to neni dulezite.Acer az na ramku je dost vykonny.
    No a ted display.Kdyz sem si kupoval prestigio tak sem se prave rozhodoval mezi timhle a acerem.Kdyz pominu vykon a lepsi ramku tak si me prestigio hlavne IPS displayem ktery sem porovnaval v obchode s acerem a opravdu je v nich velky rozdil.Lepsi barvy (acer je ma takove blede) a hlavne paradni pozorovaci uhly .Baterie vydrzi cca 6-7 hodin coz si myslin ze je dobry vysledek.Samozrejme tim myslim prohlizeni netu nebo filmy.Hry vydrzi min ale o ty asi nejde.
    A pmp5570 ma uz par tydnu taky android 4.1 Jelly bean.Staci dat v nastaveni aktualizovat.
    Za me osobne doporucuju prestigio.Pokud nepotrebujete bluetooth ,gps a radsi date prednost HDMI tak je to pro vase pozadavky ktere ste uvedl jasna volba.
    Opakuju .Mezi tema dvema sem se taky rozhodoval a nakonec sem rad ze sem koupil prestigio :-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.