Nejnovější recenze ze sekce Tablety
Ok
- Nemá chybu.
- Slaba baterie
- Krásné podání barev, velký displej, svižný systém
Čekal jsem od tabletu hodně ale tento tablet opravdu předčil moje očekávání, naprostá bomba za malý peníz, krásné zobrazení, rychlost, konektivita, lehký tablet na svoji velikost, výdrž taky skvělá ... pro někoho možná až příliš velký displej ale pro mě akorát
Dobré
- Z popisu výrobku není zřejmé, že výrobek je včetně obalu
- Idelani tablet pro kreativce.
- Kreslici pero soucasti tabletu.
- Velky displej.
- Skvela cena za HW uvnitr.
- Pero neni kam umistit, je potreba obal na tablet, kam lze pero umistit do slotu na zadni strane.
- Cena vs. kvalita
- jednoduchost použití
- velikost
- váha - je velmi lehký
Super poměr cena vs. kvalita. Má sice "pouze" wifi, ale s tím byl kupován. Zapadá perfektně do Apple. Nevýhodou může být chybějící možnost nastavit více profilů na jednom zařízení, je tedy jen hůře sdílitelné v rodině. Je třeba založit vlastní účet v případě, že nechcete s celou rodinou sdílet své maily, SMS a hovory například. Jinak lze jen doporučit.
- tablet docela standard (2GB a 4GB) je k tomu ale super příslušenství. pouzdro s klávesnicí, stylus a bezdrátová myš. takže na práci na cestách pecka. a cena tedy neskutečně nízká!
- a ještě nový android 14
- mohu doporučit
Výhoda je v ceně úměrně k výkonu.
- za ty peníze slušní tablet s 8 gb ram
- velikost, kvalita,pero,zvuk
- opravdu se to dlouho nabíjí,ať dám jakýkoli kabel a nabíječku.
Lenovo Tab P12 ZACH0210CZ mě opravdu překvapil,je to tablet vynikající kvality,zpracování,materiálu,kvalitní display a opravdu velice dobrého zvuku,dotykové pero mě překvapilo a už používám jen dotyk.zvuk je dost hlasitý, 4 repra a virtuální dolby atmos,obraz je vynikající,dost jasu,rychlík,žádné sekání,trhání,vše funguje líp,než notebook a počítač,stránky nabíhají rychle,wifi je gigová,takže měření wifi mi ukázala rychlost 800 Mbps,fotky z uložiště nabíhají rychle,co mě vadí,zarazilo,je pomalé nabíjení,prostě dlouho,mobil mám nabitý za půl hodinky,tablet víc jak hodinu,další věc je propojení z pc přes kabel,chtěl jsem dát mp3 a mluvené slovo do tabletu,ono se to spojí,ale přenášení dat je zdlouhavé,aby to nepřeneslo 500 mega hned?ale ukazuje skoro 20 minut, jak se říká,volakde je chyba,no ani při výměně kabelu,se to nepovedlo, raději jsem to stáhl přímo z tabletu z webshare,výdrž bateri, když se tablet používá jen mail,prohlížení a zprávy, potom se to zase vypne,vydrž je i 5 dnů, pokuď je wifi připojená často,dlouho,výdrž je 2-3 dny,ano, doporučuji ho, za tu cenu je lepší než notebook,ještě jeden problém, mám tv lg oled,nepodařilo se mi sdílet fotky z tabletu do tv.
Spokojenost. Funguje jak má.
Apple iPad Pro 11 (2024) 256GB Wi-Fi Silver MVV93HC/A
Přidáno: 13. prosince 2024
(naposledy upraveno 13. prosince 2024)
Zakoupeno v planeo.cz
- Tenký více než by jste čekali.
- Krásnější než by jste čekali.
- Pozor! Silně návykový. Stane se z vás iOvce!
- Uspokojení nastává až po investici 100 000.
Není racionální důvod k nákupu této krásné malé BESTie. Přesto to udělejte!
Jednodušší zpracováni, vzhledem k ceně ale dobrý.
idealní velikost
- Velký displej,svižný ,velká paměť .Krásný design.Pro běžného uživatele dostačující
- za tuto cenu naproste skvělá konfigurace - 4GB / 64GB a Android 14!
- za málo peněz docela dost muziky :-)
- pro moje potřeby ideální