Nejnovější recenze ze sekce Tablety
- Jsem spokojená
- Lenovo doporučuji.
Velký tablet kupovaný pro důchodkyni k 80tým narozeninám. Moc se jí líbila velikost a kvalita obrazu. Jednoduché obsluha. Vše funguje k plné spokojenosti a potřebám obdarované.
- Kvalita
- Slaoe jak má.
- Pro děti do auta super
- Nenáročné hry take zvládne
- Obraz i zvuk dostačující
- Konektor na sluchatka
Za tu cenu super tablet
- Design
- Kvalita
- Výkon
- Vyladěnost systému
Za tyhle peníze je to fakt svělý tablet s Androidem 13. Doporučuji.
- Zatím jsem spokojen
- Výkon
- Výdrž
- Design
- Funkce
Ideální tablet pro děti.
- velikost 11" tak akorát, možnost řozšíření úložiště, systémové aktualizace momentálně na Android 14, propojení s účtem telefonu, nabíječka přílohou, usb kabel přílohou, dosti dlouhá výdrž na na nabití baterie
- nemá slot na SIM kartu, funguje pouze na WIFI připojení, nepatrně pomalejší ale dá se zvyknout
ovládá se podobně jako telefon s Androidem
- synovi vyhovuje
- levný
Dobry
- Tablet, který přesně splňuje to, co od takového zařízení očekávám. Na běžné používání - komunikace, čtení zpráv, běžné aplikace, přehrávání videí ap. více než dostačující.
- Poměrně velká vnitřní paměť (256 GB), takže nenáročný uživatel nemusí hned dokupovat paměťovou kartu.
- Rovnou z výroby je na displeji nalepené ochranné sklo.
- Součástí balení je i základní pouzdro.
- Svižný, nezasekává se.
- Nepůsobí laciným dojmem, naopak provedení je poměrně robustní, vypadá to, že tablet by mohl i něco vydržet.
- Cena vzhledem k parametrům velmi příjemná.
- Čeština v zařízení není úplně stoprocentní, např. v nastavení není vše přeloženo, objevují se místy anglické nebo španělské texty.
- Dodávané pouzdro není příliš kvalitní, nedrží zavřené a stojánek není moc stabilní, takže tablet má tendenci převažovat se dozadu. Pro začátek ucházející, ale po pár dnech jsem si raději koupila jiné.
- Oscal je poměrně nová čínská značka elektroniky, takže úplně nevím, co od ní čekat, nebo zda za pár let bude ještě existovat, ale to ukáže až čas.
Tablet bych určitě doporučila běžným uživatelům, kteří nemají specifické požadavky. I když se najde pár much, klady dle mého názoru převažují a celkově jsem se zařízením zatím velmi spokojená. Zdá se, že poměr cena/výkon je u tohoto výrobku dost dobrý. Celkovou životnost samozřejmě zatím nemohu hodnotit, ale v porovnání s jinými výrobky podobné cenové kategorie, které jsem měla možnost vyzkoušet, se mi tento tablet zatím jeví dobře, takže předpokládám, že by mohl pár let vydržet.
Předáno paní profesorce, která pracuje s projekty
Doogee T10s DGE001939
Přidáno: 29. dubna 2024
(naposledy upraveno 29. dubna 2024)
Zakoupeno v elektroshock.cz
- Vykon
- Parametry
- A
- A
- baterie celkem dost vydrží
- přišel i s obalem a krycí foli na displej, obal je i vyztužený v rozích a použitelný jako stojánek
- zařízení je pomalé i při využití jen jednoduchých aplikací na textování
- z nějakého důvodu nezvládá připojení bluetooth bezdrátových sluchátek při hovoru přes aplikaci
Funkční za nízkou cenu, ale chce to trošku trpělivosti. Nějaké náročnější věci nezvládá.
Lenovo Tab M11 ZADA0178CZ
Přidáno: 26. dubna 2024
(naposledy upraveno 26. dubna 2024)
Zakoupeno v BLACK Monday CZ
super