Nejnovější recenze ze sekce Tablety
Super tablet překonal mé očekávání rychlostí i velikosti. Mohu jenom doporučit.
- Pomalý (ale za tu cenu pochopitelné)
- Při multitaskingu se zasekává
Pro obyčejné využívání stačí (filmy, čtení). Ale byl jsem zvyklý na iOS, kde vše běželo plynule, tak si asi pořídím iPad i za vyšší cenu.
Hezký den, škála produktů jihokorejské společnosti Samsung patří již po celá desetiletí do základní výbavy naší širší rodiny. Důvodem je fakt, že jsem si dopředu ověřil v servisních středisku, kde stejně většina všech produktů jednou skončí, o jak kvalitní výrobek se v případě Samsungu jedná, jaká je púoruchovost atd.. Skutečností je, že se jedná o celkově dražší výrobek v porovnání se současnou nabídkou jiných výrobců, ta cena však v sobě skrývá zejména kvalitnější zobrazovací panel, kvalitní baterii, a nehledě na procesor, celkově se promítá do daleko vyššího komfortu při užívání tabletu a jeho životnosti. Velikost tabletu v sobě skýtá hned několik výhod pro běžné používání u televize nebo doma u stolu. Jedná se o přesně ten typ velikosti, která vám umožní si vyhledávat potřebné informace lépe než v telefonu. Není určitě vhodný pro promítání filmů a sledování pořadů. Tady bych už volil buďto větší úhlopříčku, nebo sledoval pořad v TV. Za mě se jedná o kvalitní produkt, který můžu doporučit.
CUBOT TAB KingKong CBTABKK
Jambor
Přidáno: 12. listopadu 2024
(naposledy upraveno 12. listopadu 2024)
Zakoupeno v BOHEMIA COMPUTERS
- Masivní, spolehlivý, zatím naprosto v pořádku
Spolehlivý a odolný tablet
- dobrý tablet za dobrou cenu
nemá GPS
Trochu menší rozlišení displeje, ale na normální brouzdání po internetu to stačí.
Dobrý poměr kvalita a ceny, škoda, že kryty musíte jít koupit ke konkurenci, protože je Alza nemá.
- Kvalitní obraz a zvuk
- Dostatečně silný procesor pro hraní běžných her
- 6GB RAM je zřejmě poněkud málo, oproti mobilu s 8GB se aplikace častěji musí znova spouštět
Verzi 5G jsem bral kvůli možnosti hraní her vyžadujících pro spuštění GPS, kterou podstatně levnější verze než 5G neobsahuje. Takže pokud člověk nepotřebuje mít SIM v tabletu a GPS, je tento tablet zbytečně drahý, protože co se týká obrazu a zvuku stačí levnější verze téhož výrobce .
Apple iPad 10.2 (2021) 64GB Wi-Fi Space Gray MK2K3FD/A
Registrovaný uživatel
Přidáno: 9. listopadu 2024
- kompatibilita s ostatními Appl zařízeními
- zvládá Side car s Macbookem
- obrovské rámečky
- z toho plyne - vzhled... Tento výrobek je jak z roku 2013. Někomu to nevadí, ale člověk co má zkušenost s tablety od jiných výrobců, tak jen žasne (negativně
- celkově jde v současnosti o zastaralé zařízení, které je dobré tak maximálně na konzumaci internetu.
- při hraní některých her, je sám ukončuje:)))
- reproduktory... Jsou dva, ale jen na jedné straně:))))
Tento iPad (zvláště v dnešní době) nedoporučuji. Jedná se o výběhový model. Tak vypadá a i funguje. Sám jej používám od jeho launche. Mám dlouhodobé porovnání Samsung Tab S4 a iPad 2021 prohrává ve všem. Používám celý Apple eko-systém: Macbook, Apple Watch, iPhone, Airpods. Jen aby bylo jasno, že tento názor nepíše nějaký troll....Ale tento iPad je už velmi dlouho za zenitem....
Výkon verzus cena dobrý poměr.
zatím nevím ještě nepoužívám
Lenovo Tab M11 LTE ZADB0116CZ
Přidáno: 6. listopadu 2024
(naposledy upraveno 6. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- Chybí podrobnější návod
Dlouholetá zkušenost s produkty Apple.
- Za danou cenu ve své kategorii asi těžko koupíte něco lepšího, jestli vůbec
Tablet jsem před objednáním neviděl ani nevyzkoušel, takže jsem posléze zjistil, že je z hlediska mých potřeb velký a těžký. Což naopak může být pro mnohé výhodou.
Tento produkt je cenově dostupný i kvalita.
Mám ho krátce, zatím funguje dobře
Výhodou menší velikost. A zároveň velmi dobrý obraz.
- Funguje , je hezký.
Ochrana výrobku dobrá, vzhled dost laciný, při postavení vratké.
- Lepý design
- Celkem rychlý
- Displej parádní
- Já jsme spokojený
Spokojenost
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »