Nejnovější recenze ze sekce Tablety
Nemohu moc hodnotit, používám zařízení krátce. Nechápu, proč pár dní po prodeji chtějí od zákazníků podrobné hodnocení. Ale funguje zatím podobně jako předchozí, jen budu zvědavý, jak dlouho vydrží. U předchozího tabletu odešla mechanicky nabíjecí zdířka. Oprava je drahá, takže zbytečně vyhozený odpad. Šílený obchodní systém. Jednotlivec s tím moc nenadělá.
- Menší rozměr, dobře se vejde do kabelky.Spnuje všechno co jsem očekávala.
- Proužek na obalu je tvrdý a zařezává se do ruky.
- Skvělý displej a nejlepší reproduktory u Android výrobků
Zatím žádná
Reakce obchodu elektroshock.cz
Vážený zákazníku,
velmi děkujeme za Vaši recenzi produktu, který jste zakoupil u nás. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná.
Jako Premium Reseller se zaměřujeme na kvalitní produkty a vynikající zákaznický servis. Jsme také velmi hrdí, že podporujete český e-shop a tím i domácí trh.
Tým ELEKTROSHOCK.CZ
- Rychlé reakce,RAM
- Není nabíječka
Za tu cenu...výborný
Apple je nejlepší
spokojenost
- Tuto značku tabletu IGET používám a jsem spokojen.
koupeno pro 9 letou dceru, naprosto dostačující, super cena
- Výkon
- Obraz
- Funkce
- Velikost
Je příliš veliký. Nevejde se to do držáku, blbě se drží jednou rukou a špatně se na něm hrajou hry. Tenhle desing je dobrý možná tak na filmy. Ale držte ho celou dobu, co ležíte. A to jde o tu menší variantu.
Nemohu poskytnout více zkušeností, jsem na samém začátku používáníy
Vše v pořádku. Dle očekávání.
- Lehký, rychlý
- Na tabletu nelze používat Microsoft Office
Spokojenost a dobrý
Vybral jsem si tento produkt protže se mi libiljak vzhledově tak i parametry.
- Prostě Apple :-)
- Kvalita
- Rychlost, display, vzhled
- Velká paměť
Pokračju v dokupování Apple produktů, začal jsem Iphonem, Macbookem, teď Ipad. Dobrá volba, pokud chcte mít vše od jedné značky a sdílení přes Icloud je pecka. Takže vřele doporučuju. Svižný, velká paměť, krásné barvy a když si pustíte zvuk, tak je to TOP!
Kvalitní obraz i zvuk...
- Kvalita zpracování
- Design
- Spokojenost
Výborný cena/výkon
- Pro mě jakožto běžného nenáročného uživatele(vyřizování denní agendy,čtení zpráv a článků, sledování filmů, online vysílání...) naprosto vyhovující. Výborná kvalita zvuku i obrazu, výdrž baterie při nepřetržitém provozu okolo 10 hodin. Jiné funkce ani pero jsem zatím nevyzkoušela.
- Vhodné spíše pro využívání v interiéru, v exteriéru při přímém slunečním svitu není maximální nastavení jasu dostatečné, s čímž jsem ale počítala a není pro mě nijak výrazně limitující
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »