Poradna Yarvik TAB474

Autor: | Vloženo: 05.02.2014 000 20:31 | Témata: Poradna Yarvik TAB474

Nemohu se připojit k wifi, co s tím?

Zdravím,
koupila jsem si tento tablet přes internet, dnes mi přišel. Měla jsem ohromnou radost. Dobré funkce, parametry za dobrou cenu. Přinesla jsem si ho domů a zkusila připojit na wifi. Chytlo se, ale tak z části. Vyhledalo nejen mou, přihlásila jsem se, ověřování, atd. Vždyť to znáte. Neměla jsem sice vynikající signál, ale i přesto skvělý, každé jiné zařízení se bez problému připojí (notebook, mobil). Vlastně jsem nestačila ani kliknout na prohlížeč a signál wifi mi jednoduše zmizel - vypadlo - přesto ukazatel na notebooku nezaznamenal žádný výpadek na straně sítě.
Tahle to chodilo po celý den, co jsem to zkoušela. Wifi zapnu, naskočí mi a po pár vteřinách zmizí s tím, že mi napíše "mimo dosah", což je hloupost, když sedím vedle routeru! Proč mi tablet jednoduše vyflusává wifi? S wifi nebyl nikdy žádný problém máme na ní připojeno nejedno zařízení.
Taky jsem si povšimla samovolného zapínání a vypínání (ikonky) wifi. Jednoduše to přeskakovalo jako by se nechumelilo.
Také jsem pořád dokola odstraňovala uloženou wifi a znovu nechala vyhledat - což mi také blblo v tom, že se nijak nereagovalo - a přihlašovala. Zbytečné.
Zkoušela jsem zapínat, vypínat nejen wifi na přístroji, ale i samotný router a dokonce i tablet. Troufla jsem si i na obnovení továrních dat. NEÚSPĚŠNĚ!
Prosím Vás, kdo s tím má nějaké zkušenosti nebo rady... potřebuji pomoct. Měla jsem radost a teď mám vztek!

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.