Poradna Asus EEE Pad Transformer TF101-1B115A

Autor: Michal Hazi | Vloženo: 16.10.2011 000 20:32 | Témata: Poradna Asus EEE Pad Transformer TF101-1B115A

Michal Hazi

Michal Hazi

Jak je to s Officem?

Dotaz, který mi přišel e-mailem: "Hezké odpoledne,

jak to myslíte s office do transfermera ? Potřebuji jej pro práci....hlavně makra v excelu atd...jak myslíte že to bude s podporou těchto věcí ?

A jinak spokojen s tímto produktem od Asusu ?"

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    16. října 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Standardně jsou v Transformeru Polaris Office. Ty jsou opravdu jen pro základní editace (něco jako MS Works) - neumí styly odstavců, revize apod. S makry rozhodně nepočítejte - jsou v jazyku MS Visual Basic a myslím, že žádný Office pro Android to nenabízí.

    V Android Marketu je spousta (placených) alternativ (Docs2Go, ThinkFree Office, QuickOffice, OfficeSuite). Já si koupil v akci za polovic OfficeSuite a jsem s ním poměrně spokojený (narozdíl od ostatních umí otevírat zaheslované soubory a má šikovně udělané nástrojové lišty).

    V nejbližší době by měly vyjít Office od společnosti Software Makers, které se mají hodně přiblížit desktopovým. Mají např. mít možnost práci s revizemi ve Wordu.

    Obecně pokud plně potřebujete desktopové/business aplikace, nejsou tablety vhodné (pokud nemají Win7). ASUS Transformer je však nejlepší tablet pro pracovní použití (díky klávesnici). Já ho pracovně používám - jsem marketingový poradce, copywriter, školitel a poradce v oblasti moderních technologií. Pro moji práci mi ve většině případů vyhovuje, chybí mi však revize v dokumentech a pokročilé úpravy prezentací.

    Celkově však můžu Transformer rozhodně doporučit.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (6)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.