Nejnovější recenze ze sekce Tablety
- dobrá značka
Zatím ho mám krátce, tak je ještě brzy na hodnocení. Barvy má skvělé.
- Jsem s tabletem zatím velmi spokojená.
- O ničem nevím
- Kvalita za přijatelnou cenu
splnil očekávání
- Za tu cenu docela svižný
- Výdrž baterie
- 33w nabíjení
- Mizerná GPS
- Váha ale to je daň za velikost
V balení pouzdro a fólie na displej což je plus.
Baterka má i slušnou vydrž. Repráky taky nejsou nejhorší. Jako tablet na filmy a lehkou práci je to fajn.
super kvalita, pracuje bez chyb
- Skvělý zvuk repro JBL
- kvalitní displej
- lehký
- slušná výdrž
- Po aktualizaci nefunguje připojení k PC přes USB (snad vyřeší další aktualizace ?)
Využívám především jako přehrávač multimediálního obsahu
- Novinka zboží
- Hodně vlastností a funkcí
- Špatný software
Hned po koupi jsem musel hned reklamovat nový zboží jelikož má špatný software ne načítá paměťový karty. Alza aby řešila reklamaci ani nezavolá dělají jako že nic přitom samí vědí jaký kšunty prodávají!
Splnilo co jsem čekal.
- Opravdu skvělý zvuk
- Displej má dobré barvy
- Baterka vydrží dlouho
- Stojánek na tabletu
- Výkon
- V balení není nabíječka
Tablet má opravdu dokonalý zvuk, s jakým jsem se ještě nesetkal. Zvuk je dokonale vyvážený, navíc má i ekvalizér s možností doladění. Fakt to ozvučí celou místnost. Navíc se na něj dá připojit s telefonem a používat ho jako externí reprák (ten mimochodem strčí do kapsy). Je plynulý, vydrží dlouho a má dobrý displej. Za mě tedy ideální kup. Nevýhodou je absence nabíječky v balení, ale to není problém, doma se mi jich válí tolik...
- Šikovný stojan
- Rychlá odezva
- Výdrž baterie
- Bez nabíječky
- Pouzdro
Je to můj první tablet, zatím jsem pracoval s notebookem a chytrým mobilem, takže si trochu zvykám. Ale po krátké době provozu zatím kladný dojem. Možná mohl být o něco levnější, což vyplývá i z toho, že týden poté, co jsem zakoupil, šla cena téměř o 1000 Kč dolů. Myslím, že se tablet hodí pro širokou paletu činností, pro mě splňuje očekávání. Zpracování vypadá kvalitně. Držení usnadňuje výstupek reproduktorů, pro položení je šikovný stojánek..
Zápory
Součástí dodávky není nabíječka.
Týká se spíš příslušenství – uvítal bych obal, který může být nasazen i při práci a není třeba tablet vyjmout.
- Jedinej tablet s možnosí update na HyperOS
- Kvalita
- Spolehlivost
Zatím seznamování...
- na prvni pohled fajn
- nekvalitni
- nevykonny
Odesel po 10 mesicich. Proste se nezapne. Zadny servis tyhle kramy neopravuje, takze to jde rovnou do kontejneru. Super kauf.
- S produktem jsem spokojený.Funguje bez problémů.Výhodou je i to že baterie dlouho vydrží.S kapacitou baterieplně spokojen.
- Odolné
Lenovo Tab Plus 11.5" ZADX0049CZ
Registrovaný uživatel
Přidáno: 31. července 2024
(naposledy upraveno 31. července 2024)
- Skvělý zvuk
- Velmi praktický stojánek
- Svižný
- Bez nabíječky
Stojánek je velké plus. Tablet je s ním na stole stabilní, neklouže. Zvuk je opravdu velmi dobrý, hlasitý.
Dobrý poměr cena - výkon. Tablet funguje bez problému.
Prostě apple !
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »