Nejnovější recenze ze sekce Tablety
- Splnilo očekávání
- Kvalitní a spolehlivý produkt řady A
- Poměr cena a výkon
- RAM 8GB, dostatečné úložiště
- Dostatečné vybavení pro kancelář i hry
- Vyhovuje mým potřebám
Doporučuji seniorům 70+
- Zatím funguje bez závad, já jsem naprosto spokojen
- Zatím nic
Spokojenost , brzke dodání ,jednoduché ovládání
- Vše co slibuje splnil
- skvělý display
- fantastický zvuk
- stojánek
- výdrž baterie
- výkon - tablet nezná zaseknutí
- váha - tablet je opravdu těžší. Pro používání se stojánkem je však úplně jedno
Tablet jednoznačně doporučuji lidem na sledování videí nebo hraní her s gamepadem. Ovšem sledovat videa a držet ho v rukou například na gauči bych ho nechtěl, ta váha je znát. Výdrž baterie je fantastická.
super a kvalitní , spolehlivé zařízení
Zatím jede
- zvuk
- Videa ve vyšším rozlišení než FHD on-line nepřehraje! Né že by se sekala, ani je nespustí!
- Strašně těžký, po chvilce držení bolí ruce!
- Příšerné ovládání - gesta při rozměrech nepoužitelná, panel tlačítek je tam, kde ho nechci a nedá se upravit, jen zrcadlově otočit.
- Nadstavbu od Xiaomi mnozí chválí, pro mě zatím velké zklamání.
- Nahoře na displeji trvale svítí 3 tečky pro spuštění plovoucích oken a multitaskingu. Po aktualizaci na Android 14. Ve filmu, při hře, stále mě to ruší.
Nejzákladnější použitelný základ. Displej - špatné pozorovací úhly, rozlišení jen FullHD. Ale koukat se na to dá.
Zvuk je dost dobý, ale basů bych snesl víc, byť jinak nejsem basově zaměřený.
Výkon - na frajeření s body v Antutu to není, ale mě to s přehledem stačí.
HyperOS od Xiaomi ve srovnání s nadstavbou od Huawei směšně zastaralá a hlavně nepraktická, se spoustou zbytečných omezení. Snad je to daň za to, že je to levná podznačka Redmi. Na software a ovládání mám zlost, jinak je to za ty prachy prima.
Dobrá cena.
Malý, příjemný, plně funkční
Doogee T30 Max LTE DGE002011
Přidáno: 30. srpna 2024
(naposledy upraveno 30. srpna 2024)
Zakoupeno v elektroshock.cz
- Kvalita zpracovani
- 4 repro
Reakce obchodu elektroshock.cz
Vážený zákazníku,
velmi děkujeme za Vaši recenzi produktu, který jste zakoupil u nás. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná.
Jako Premium Reseller se zaměřujeme na kvalitní produkty a vynikající zákaznický servis. Jsme také velmi hrdí, že podporujete český e-shop a tím i domácí trh.
Tým ELEKTROSHOCK.CZ
Doogee T30 Max LTE DGE002011
Registrovaný uživatel
Přidáno: 30. srpna 2024
(naposledy upraveno 30. srpna 2024)
- Velký - dobře, i na silnějším okolním světle, čitelný displej.
- Neobsahuje mnoho předstaženého balastu.
- Pevná konstrukce (nekroutí se)
- Dodán včetně flipového pouzdra s možností vytvoření stojánku.
- Dlouhá výdrž -až 3 dny při pětihodinovém denním využití.
- Malý, nabíječ podporující rychlé nabíjení - cca 50 min do max
- Rychlá reakce na dotyk displeje.
- USB c umožňuje OTG (připojení klávesnice, myši i sluchátek)
- Čistá a hlasitá prostorová reprodukce (4xrepro), chybí však basy
- O něco těžší než srovnatelná konkurence.
- V popisu se neuvádí, zda USB c umožňuje přes USB c připojit MHL kabel s výstupem HDMI
- První zakoupený kus zcela přestal fungovat po cca 17 hodinách
- Po obdržení nového kusu vše OK
Tablet byl zakoupen v internetovém obchodě ELEKTROSHOCK, jehož pracovníci nefunkčnost prvého kusu velice vstřícně vyřešili, za což jim patří velký dík.
Dodání všech zásilek přes WE-DO do druhého dne a zdarma!!!
Tablet je z pohledu technického vybavení, rychlosti procesoru a možnosti vložení SIM karty na úrovni vyšší střední třídy, ale pořídíte ho za cenu o více než polovinu nižší, než požaduje za srovnatelné tablety konkurence
- Za ty peníze dobrý, pro nenáročné.
- vše OK
Vše naprosto OK !!! Tablet je rychlý, pracuje velmi dobře a doporučuji !!!
- Zatím se jeví jako velmi dobrý
- Do tabletu šel zkopíravat kompletní telefon XAIOMI 9. Za tím účelem nabídl několik možností kopírování.
Je to pořádně bytelný tablet.Před ním jsem měl Samsung tablet a měl jsem problém chytit v přízemí baráku wifinu natož na zahradě.Routr je umístěn v patře.Oukitel chytne dobře wifi v přízemí a i na zahradě což je asi cca vzdálenost 25m.Tablet Samsung bohužel už skomíral na baterii vydržel nabitý už jen jeden den.Nový
Oukitel vydrží při běžném používání a hraní her 5 dnů.Velkou zátěž jsem mu nedal.Ma jinačí ovládání než Samsung,ale zvyknul jsem si na něj docela rychle.Dávejte pozor na obsah balení jsou dva druhy Oukitel 4G nemá v balení nic jen tablet za to verze 5G tablet, kovový stojánek,popruh na ruku a popruh přes rameno.Jediný co mě štve, že dali tlačítka na boční stranu při špatném chycení si je omylem zmáčknete měli je dat na horní stranu,kde je foťák.Fotky dobrý a zvuk z repráčku je dost hlasitý.
- Samsung je značka takže to splnilo moje očekávání.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »